Denizli’de evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan kadının her hafta imza verdiği öğrenildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2018 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan kadının her hafta imza verdiği öğrenildi

Denizli’de 53 yaşındaki bir şahsı evlilik vaadiyle dolandırdığı öne sürülen kadının uyuşturucu madde kullanma suçundan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ve her hafta karakola giderek imza attığı ortaya çıktı.  Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşanan olayda, çiftçilik yapan ve eşinden 3 yıl önce boşanan Süleyman Önal (53) isimli vatandaş, kendisinin Hatay Antakya'da oturduğunu söyleyen ve bir aracı vasıtası ile tanıştığı Pınar Y. (35) tarafından nakit para ve ziynet eşyaları ile toplamda 22 bin TL dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda Pınar Y. isimli kadının uyuşturucu madde kullanma suçundan adli kontrolle serbest kaldığı ve her hafta Antakya’da bir karakola imza verdiği ortaya çıktı. Şikayet üzerine harekete geçen Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ise olayla ilgili başlattığı tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.   

Denizli’de 53 yaşındaki bir şahsı evlilik vaadiyle dolandırdığı öne sürülen kadının uyuşturucu madde kullanma suçundan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ve her hafta karakola giderek imza attığı ortaya çıktı. 


Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşanan olayda, çiftçilik yapan ve eşinden 3 yıl önce boşanan Süleyman Önal (53) isimli vatandaş, kendisinin Hatay Antakya'da oturduğunu söyleyen ve bir aracı vasıtası ile tanıştığı Pınar Y. (35) tarafından nakit para ve ziynet eşyaları ile toplamda 22 bin TL dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda Pınar Y. isimli kadının uyuşturucu madde kullanma suçundan adli kontrolle serbest kaldığı ve her hafta Antakya’da bir karakola imza verdiği ortaya çıktı. Şikayet üzerine harekete geçen Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ise olayla ilgili başlattığı tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.