Denizli'de Fabrika Çatısından Düşen İşçi Öldü

DENİZLİ 07.02.2019 - 22:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Fabrika Çatısından Düşen İşçi Öldü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, haşıl işi yapan tekstil fabrikasının çatısında çalışma yaparken düşen işçi hayatını kaybetti.     Edinilen bilgiye göre, Olay, saat 17.30 civarında Merkezefendi ilçesi, Akçeşme Mahallesi Bozburun Caddesindeki bir haşıl tekstilinde meydana geldi. Tekstil fabrikasının çatısına bakım yapmak için çıkan, 37 yaşındaki  işçi Göksel Kocaçoban, çatıda düzeltme yapmak için kaplamanın üzerine çıkmasıyla birlikte kırılan bölmeden  yaklaşık 8  metre yükseklikten aşağıda bulunan haşıl işleme tezgahlarının bulunduğu bölüme düştü, Kocaçoban'ın düşmesiyle birlikte çalışan iş arkadaşları olayı hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Kocaçoban'ın Denizli Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.   İddialara göre; Göksel Karaçoban'ın fabrikada bulunan eksik iş noktaların da çalıştığı ve çatıya çıktığı sırada her hangi bir güvenlik önleminin alınmadığı öne sürüldü. 8 aylık evli olan Kocaçoban'ın eşi ise 5 aylık hamile olduğu söyleniyor. Vefat ettiği haberini alan eşi ise gözyaşlarıyla birlikte sinir krizi geçirdi.   Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri fabrikada incelemelerde bulundu.  

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, haşıl işi yapan tekstil fabrikasının çatısında çalışma yaparken düşen işçi hayatını kaybetti.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Olay, saat 17.30 civarında Merkezefendi ilçesi, Akçeşme Mahallesi Bozburun Caddesindeki bir haşıl tekstilinde meydana geldi. Tekstil fabrikasının çatısına bakım yapmak için çıkan, 37 yaşındaki  işçi Göksel Kocaçoban, çatıda düzeltme yapmak için kaplamanın üzerine çıkmasıyla birlikte kırılan bölmeden  yaklaşık 8  metre yükseklikten aşağıda bulunan haşıl işleme tezgahlarının bulunduğu bölüme düştü, Kocaçoban'ın düşmesiyle birlikte çalışan iş arkadaşları olayı hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Kocaçoban'ın Denizli Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.

 

İddialara göre; Göksel Karaçoban'ın fabrikada bulunan eksik iş noktaların da çalıştığı ve çatıya çıktığı sırada her hangi bir güvenlik önleminin alınmadığı öne sürüldü. 8 aylık evli olan Kocaçoban'ın eşi ise 5 aylık hamile olduğu söyleniyor. Vefat ettiği haberini alan eşi ise gözyaşlarıyla birlikte sinir krizi geçirdi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri fabrikada incelemelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.