Denizli’de Fener Alayı Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşü’ne binlerce kişi katıldı

DENİZLİ 30.10.2019 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Fener Alayı Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşü’ne binlerce kişi katıldı

Denizli'de geleneksel hale gelen 'Fener Alayı Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşü' bu yıl da coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi.   Cumhuriyet Bayramı'nın 96.yıldönümü dolayısıyla Demokrasi Platformu’nun öncülüğünde geleneksel hale getirdiği ‘fener alayı' yürüyüşü her yıl olduğu gibi bu yılda coşkulu ve görkemli bir kalabalıkla, binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşle yapıldı. Yürüyüş, Atatürk Stadyumu önünden başlayarak Kıbrıs Şehitler Caddesi, Emek Caddesi, İstiklal Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndan devam ederek valilik önünde son buldu.     Metrelerce uzunlukta Türk bayrağının ve Atatürk posterinin açıldığı yürüyüşte Onuncu Yıl Narşı, İzmir Marşı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu. Yürüyüşe ise 7'den 70'e her yaştan vatandaş katıldı. Yürüyüşe katılanlar Atatürk'ü sevdiklerini ve Cumhuriyet Bayramı'nı gün boyu coşkulu bir şekilde kutladıklarını belirtti.    

Denizli'de geleneksel hale gelen 'Fener Alayı Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşü' bu yıl da coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi.


 

Cumhuriyet Bayramı'nın 96.yıldönümü dolayısıyla Demokrasi Platformu’nun öncülüğünde geleneksel hale getirdiği ‘fener alayı' yürüyüşü her yıl olduğu gibi bu yılda coşkulu ve görkemli bir kalabalıkla, binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşle yapıldı. Yürüyüş, Atatürk Stadyumu önünden başlayarak Kıbrıs Şehitler Caddesi, Emek Caddesi, İstiklal Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndan devam ederek valilik önünde son buldu.

 

 

Metrelerce uzunlukta Türk bayrağının ve Atatürk posterinin açıldığı yürüyüşte Onuncu Yıl Narşı, İzmir Marşı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu. Yürüyüşe ise 7'den 70'e her yaştan vatandaş katıldı. Yürüyüşe katılanlar Atatürk'ü sevdiklerini ve Cumhuriyet Bayramı'nı gün boyu coşkulu bir şekilde kutladıklarını belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.