Denizli’de Fetö’den İhraç Edilen Genç İntihar Girişimine kalkıştı

ASAYİŞ 31.05.2017 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Fetö’den İhraç Edilen Genç İntihar Girişimine kalkıştı

Denizli Merkezefendi ilçesinde 23 yaşındaki Yaşar K. 8 katlı binanın çatısından intihar girişimine kalkıştı.

Denizli Pamukkale ilçesinde 23 yaşındaki Yaşar K. 8 katlı binanın çatısından intihar girişimine kalkıştı.   Denizli Merkezefendi ilçesi Valilik karşısında bulunan Merkez Ziraat Bankası Binasının Çatısına Çıkan 23 yaşındaki genç Yaşar K. intihar girişimine kalkıştı.   Olay,14.15 sıralarında Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Ziraat Bankası binasının yanında bulunan pasajdan binanın 8.katına çıkmasıyla oradan  bankanın çatısına çıkan Yaşar K. kendini aşağı atmak istedi.     Yaşar K. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı hizmetli olarak görev yaptığı öğrenilen,Olağanüstü Hal kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle ihraç edildiğinden.İhracın ardından maddi sıkıntılar yaşayan Yaşar K. bu nedenle intihara kalkıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar İtfaiye erlerine ve Polis ekiplerine haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen ekipler, geniş güvenlik önlemleri aldı. Şişme yatağında hazır halde bulundurulduğu intihar girişiminde ikna çabaları uzun sürdü. İtfaiye ve 112 Sağlık ekinin her ihtimale karşı  beklediği intihar girişiminde Polis ekiplerinin ikna çabası ile son buldu.     Vatandaşlar ise telefonları ile gencin kurtarılma anları an ve an kaydetti.Polis ekiplerinin genci ikna etmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından alkışlarla kutlandı.   Kişinin ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.  
Denizli Merkezefendi ilçesinde 23 yaşındaki Yaşar K. 8 katlı binanın çatısından intihar girişimine kalkıştı.

Denizli Pamukkale ilçesinde 23 yaşındaki Yaşar K. 8 katlı binanın çatısından intihar girişimine kalkıştı.

 

Denizli Merkezefendi ilçesi Valilik karşısında bulunan Merkez Ziraat Bankası Binasının Çatısına Çıkan 23 yaşındaki genç Yaşar K. intihar girişimine kalkıştı.

 

Olay,14.15 sıralarında Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Ziraat Bankası binasının yanında bulunan pasajdan binanın 8.katına çıkmasıyla oradan  bankanın çatısına çıkan Yaşar K. kendini aşağı atmak istedi.

 

 

Yaşar K. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı hizmetli olarak görev yaptığı öğrenilen,Olağanüstü Hal kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle ihraç edildiğinden.İhracın ardından maddi sıkıntılar yaşayan Yaşar K. bu nedenle intihara kalkıştı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar İtfaiye erlerine ve Polis ekiplerine haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen ekipler, geniş güvenlik önlemleri aldı. Şişme yatağında hazır halde bulundurulduğu intihar girişiminde ikna çabaları uzun sürdü. İtfaiye ve 112 Sağlık ekinin her ihtimale karşı  beklediği intihar girişiminde Polis ekiplerinin ikna çabası ile son buldu.

 

 

Vatandaşlar ise telefonları ile gencin kurtarılma anları an ve an kaydetti.Polis ekiplerinin genci ikna etmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından alkışlarla kutlandı.

 

Kişinin ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.