Denizli’de FETÖ’nün abla yapılanmasına yönelik 3. dalga operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de FETÖ’nün abla yapılanmasına yönelik 3. dalga operasyonu

Denizli'de FETÖ/PDY soruşturma kapsamında düzenlenen 'Abla' operasyonlarında 8 kişi tutuklandı.

Denizli'de düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen 3. dalga “Abla” operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı.  Edinilen bilgiye göre, Denizli’de FETÖ/PDY’nin “Abla” yapılanmasına yönelik 9 Şubat’tan bu yana 3 dalga olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 76 kişi hakkında işlem yapıldı. 23 kişi tutuklanırken 9 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 3. dalga operasyonunda gözaltına 8 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Denizli 2. Sulh ceza mahkemesi tarafından 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli'de FETÖ/PDY soruşturma kapsamında düzenlenen 'Abla' operasyonlarında 8 kişi tutuklandı.

Denizli'de düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen 3. dalga “Abla” operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı. 


Edinilen bilgiye göre, Denizli’de FETÖ/PDY’nin “Abla” yapılanmasına yönelik 9 Şubat’tan bu yana 3 dalga olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 76 kişi hakkında işlem yapıldı. 23 kişi tutuklanırken 9 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


3. dalga operasyonunda gözaltına 8 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Denizli 2. Sulh ceza mahkemesi tarafından 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.