Denizli’de FETÖ’nün okul çalışanları davasında 49 sanığın yargılanmasına devam edildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2018 - 08:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de FETÖ’nün okul çalışanları davasında 49 sanığın yargılanmasına devam edildi

Denizli'de FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında kapatılan 13 özel okul ve bir bakım evinin yetkilileriyle çalışanlarından oluşan 49 sanığın yargılanmasına devam edildi.  Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında kapatılan 13 özel okul ve bir bakım evinin yetkilileri ve bazı çalışanlarından oluşan 12'si tutuklu 49 sanığın yargılanmasına devam edildi. Denizli Kongre ve Kültür Merkezinde Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince görülen duruşmada, iddia makamının esas hakkında verdiği mütalaaya karşı son savunmalarını yapan sanıklar ve avukatları, suçlamaları kabul etmeyerek beraat talebinde bulundu.  Mahkeme heyeti, sanıkların esas hakkındaki mütalaaya karşı son savunmalarını yapmaları için duruşmaya 3 Aralık Pazartesi gününe kadar ara verdi. 

Denizli'de FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında kapatılan 13 özel okul ve bir bakım evinin yetkilileriyle çalışanlarından oluşan 49 sanığın yargılanmasına devam edildi. 


Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında kapatılan 13 özel okul ve bir bakım evinin yetkilileri ve bazı çalışanlarından oluşan 12'si tutuklu 49 sanığın yargılanmasına devam edildi. Denizli Kongre ve Kültür Merkezinde Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince görülen duruşmada, iddia makamının esas hakkında verdiği mütalaaya karşı son savunmalarını yapan sanıklar ve avukatları, suçlamaları kabul etmeyerek beraat talebinde bulundu. 


Mahkeme heyeti, sanıkların esas hakkındaki mütalaaya karşı son savunmalarını yapmaları için duruşmaya 3 Aralık Pazartesi gününe kadar ara verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.