Denizli’de FETÖ’nün “Tavas Çatı Yapılanması” duruşması başladı

DENİZLİ 12.12.2016 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de FETÖ’nün “Tavas Çatı Yapılanması” duruşması başladı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli’de FETÖ’nün “Tavas Çatı Yapılanması” duruşması başladı

Denizli’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 31’i tutuklu 72 zanlının yargılanmasına yönelik açılan davanın ilk duruşması başladı.  Denizli’de, FETÖ/PDY’nin sözde 6 eyaletinden birisi olarak gösterilen Tavas ilçesinin ‘Çatı Yapılanması’nın anlatıldığı ve 31’i tutuklu 72 şüphelinin bulunduğu davanın şüphelileri hakim karşısına çıktı. Denizli’de ilk FETÖ yargılanması olarak gösterilen duruşuma, FETÖ’nün Denizli’de oluşturduğu sözde 6 eyaletten birisi olan “Tavas çatı yapılanması” anlatılıyor. Denizli 2’nci Ağır ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya önce sanık avukatları ve şüphelilerin birinci derecedeki yakınları,ardından da basın mensupları duruşma salonuna alındı. Duruşma, darbe girişimi kapsamında yargılanan Fethullahçı Terör Örgütü şüphelilerin yargılanması için hazırlanan Denizli Kültür ve Kongre Merkezi’nde görülüyor. Yargılanmanın yapıldığı kongre merkezi etrafında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli’de FETÖ’nün “Tavas Çatı Yapılanması” duruşması başladı

Denizli’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 31’i tutuklu 72 zanlının yargılanmasına yönelik açılan davanın ilk duruşması başladı. 


Denizli’de, FETÖ/PDY’nin sözde 6 eyaletinden birisi olarak gösterilen Tavas ilçesinin ‘Çatı Yapılanması’nın anlatıldığı ve 31’i tutuklu 72 şüphelinin bulunduğu davanın şüphelileri hakim karşısına çıktı. Denizli’de ilk FETÖ yargılanması olarak gösterilen duruşuma, FETÖ’nün Denizli’de oluşturduğu sözde 6 eyaletten birisi olan “Tavas çatı yapılanması” anlatılıyor. Denizli 2’nci Ağır ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya önce sanık avukatları ve şüphelilerin birinci derecedeki yakınları,ardından da basın mensupları duruşma salonuna alındı. Duruşma, darbe girişimi kapsamında yargılanan Fethullahçı Terör Örgütü şüphelilerin yargılanması için hazırlanan Denizli Kültür ve Kongre Merkezi’nde görülüyor.


Yargılanmanın yapıldığı kongre merkezi etrafında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.