Denizli’de FETÖ Operasyonu: 19 gözaltı

ASAYİŞ 15.06.2020 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de FETÖ Operasyonu: 19 gözaltı

Denizli polisi, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonda 1’i polislikten ihraç edilmiş şahıs ile birlikte 19 kişi yakalandı. Yakalanan 7 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile emniyet birimleri tarafından Denizli’de bir haftalık çalışmalar kapsamından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan haklarında yakalama emri bulunan 1 ihraç polis ile ve diğer illerde araması bulunan 2 şahıs olmak üzere toplam 19 kişi gözaltına alındı.   Yakalanan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli polisi, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonda 1’i polislikten ihraç edilmiş şahıs ile birlikte 19 kişi yakalandı. Yakalanan 7 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile emniyet birimleri tarafından Denizli’de bir haftalık çalışmalar kapsamından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan haklarında yakalama emri bulunan 1 ihraç polis ile ve diğer illerde araması bulunan 2 şahıs olmak üzere toplam 19 kişi gözaltına alındı.

 

Yakalanan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.