Denizli’de FETÖ Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı

ASAYİŞ 21.06.2017 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de FETÖ Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı

Aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı

Denizli’de FETÖ Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı Aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.   Denizli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.    Edinilen bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bugün sabah saatlerinde iş adamlarına yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında ev ve iş yerlerinde polisin arama çalışmaları devam ediyor.
Aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı

Denizli’de FETÖ Operasyonu: 6 Kişi Gözaltına Alındı


Aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
 

Denizli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. 

 


Edinilen bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bugün sabah saatlerinde iş adamlarına yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında ev ve iş yerlerinde polisin arama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.