Denizli'de firari sanık yakalandı!

ASAYİŞ 10.12.2019 - 08:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de firari sanık yakalandı!

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalanarak tutuklandı.   Yapılan operasyonda hakkında parada sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şüpheli ekipler tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi.   Adliyeye sevk edilen şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalanarak tutuklandı.

 

Yapılan operasyonda hakkında parada sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şüpheli ekipler tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi.

 

Adliyeye sevk edilen şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.