Denizli’de fırtına ağaçları yerinden söktü, işyerlerinin tentelerini devirdi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de fırtına ağaçları yerinden söktü, işyerlerinin tentelerini devirdi

Denizli’nin Çivril ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan fırtına ağaçları söktü, işyerlerinin branda ve tentelerini devirdi.  Denizli’nin Çivril ilçesinde fırtına etkili oldu. İlçe merkezinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ağaçları kökünden söktü, işyerlerine zarar verdi. İki işyerinin tabela ve tenteleri rüzgar nedeniyle söküldü. İtfaiyeye gelen ihbarlarda şu ana kadar 9 ağacın devrildiği belirtilirken, ağaçların kaldırılması için itfaiye ekipleri çalışmalara başladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bazı iş yerlerinde ise maddi hasar meydana geldi.    İlçe Kaymakamı Armağan Önal, ağaçların devrildiği bölgede ve zarar gören iş yerlerinde inceleme yaptı. Çivril'de hayatında ilk defa böyle bir fırtına gördüğünü belirten Hüseyin Bilgin isimli vatandaş, çatıların uçtuğunu, ağaçların devrildiğini söyledi.   

Denizli’nin Çivril ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan fırtına ağaçları söktü, işyerlerinin branda ve tentelerini devirdi. 


Denizli’nin Çivril ilçesinde fırtına etkili oldu. İlçe merkezinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ağaçları kökünden söktü, işyerlerine zarar verdi. İki işyerinin tabela ve tenteleri rüzgar nedeniyle söküldü. İtfaiyeye gelen ihbarlarda şu ana kadar 9 ağacın devrildiği belirtilirken, ağaçların kaldırılması için itfaiye ekipleri çalışmalara başladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bazı iş yerlerinde ise maddi hasar meydana geldi. 

 


İlçe Kaymakamı Armağan Önal, ağaçların devrildiği bölgede ve zarar gören iş yerlerinde inceleme yaptı. Çivril'de hayatında ilk defa böyle bir fırtına gördüğünü belirten Hüseyin Bilgin isimli vatandaş, çatıların uçtuğunu, ağaçların devrildiğini söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.