Denizli'de Gece'den Başlayacak Ertesi Güne Kadar Sürecek

HAVA DURUMU 05.02.2019 - 22:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Gece'den Başlayacak Ertesi Güne Kadar Sürecek

Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Denizli AFAD İl Müdürlüğü'nden Kuvvetli Fırtına uyarısı yapıldı.     Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Denizli AFAD İl Müdürlüğü , bugün gece saatlerinde başlayacak olan ve kuvvetlenerek 6 Şubat Çarşamba günü  öğle saatlerine kadar kısa süreli ve kuvvetli fırtına olacağı konusunda uyardı. Fırtına hızının saatte 50 ile 70 kilometreye kadar  zaman zaman ise 90 kilometreye ulaşacağı bekleniyor. Beklenen fırtınanın ulaşım ve günlük yaşamda sorun yaşatabileceğini hatırlatan Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Denizli AFAD İl Müdürlüğü  yaptığı açıklamalarda ise vatandaşların özellikle çatı uçması, ağaç devrilmesi ve soba-doğalgaz zehirlenmeleri  konusunda dikkatli olmalarını istedi.  

Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Denizli AFAD İl Müdürlüğü'nden Kuvvetli Fırtına uyarısı yapıldı.

 

 

Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Denizli AFAD İl Müdürlüğü , bugün gece saatlerinde başlayacak olan ve kuvvetlenerek 6 Şubat Çarşamba günü  öğle saatlerine kadar kısa süreli ve kuvvetli fırtına olacağı konusunda uyardı.

Fırtına hızının saatte 50 ile 70 kilometreye kadar  zaman zaman ise 90 kilometreye ulaşacağı bekleniyor.

Beklenen fırtınanın ulaşım ve günlük yaşamda sorun yaşatabileceğini hatırlatan Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Denizli AFAD İl Müdürlüğü  yaptığı açıklamalarda ise vatandaşların özellikle çatı uçması, ağaç devrilmesi ve soba-doğalgaz zehirlenmeleri  konusunda dikkatli olmalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.