Denizli’de gelin, deve ile yeni yuvasına getirildi

DENİZLİ 14.10.2019 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de gelin, deve ile yeni yuvasına getirildi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dünya evine giren Turgut çifti, her geçen gün düğünlerde yaşanan ilginç gelin alma ve gezdirme görüntülerine yenisini ekledi. Denizli kent merkezinden düğün konvoyu ile getirilen gelin, mahalle girişinde deveye bindirilerek yeni yuvasına girdi.   Atasözümüzde “Gelin ata binmiş ya nasip demiş” sözü bu görüntü ile “Gelin deveye binmiş ya nasip demiş” dedirtti.   Çameli İmamlar Mahallesi’nde ikamet eden Kadir Turgut, Denizli Pamukkale İlçesi, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Özgenur Tekin ile hayatlarını birleştirdi. Denizli’de gelin alma ve gezdirme programlarında, traktör, tır ve çeşitli araçlarla gerçekleşen ilginç görüntülere bir yenisi daha eklendi. Kültürümüzde geçmişte at ile gezdirilen gelinler, Çameli İlçesi’nde Turgut çiftinin düğününde gelin deveye bindirilerek gezdirildi.     Çameli’de eşine az rastlanır bir düğüne şahitlik eden mahalle halkı deve ile getirilen gelini meraklı bakışlarla izledi.  Deveye bindirilen gelin Özgenur Turgut, davul – zurnanın yanı sıra mehteran eşliğinde hayatını birleştirdiği Kadir Turgut ile kalacakları yeni yuvasına getirildi.     Sevinç ve heyecanı bir anda yaşayan Turgut çiftinin mutlulukları gözlerinde görülürken, sıra dışı bir düğüne ev sahipliği yapan İmamlar Mahallesi halkı çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.        

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dünya evine giren Turgut çifti, her geçen gün düğünlerde yaşanan ilginç gelin alma ve gezdirme görüntülerine yenisini ekledi. Denizli kent merkezinden düğün konvoyu ile getirilen gelin, mahalle girişinde deveye bindirilerek yeni yuvasına girdi.

 

Atasözümüzde “Gelin ata binmiş ya nasip demiş” sözü bu görüntü ile “Gelin deveye binmiş ya nasip demiş” dedirtti.

 

Çameli İmamlar Mahallesi’nde ikamet eden Kadir Turgut, Denizli Pamukkale İlçesi, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Özgenur Tekin ile hayatlarını birleştirdi. Denizli’de gelin alma ve gezdirme programlarında, traktör, tır ve çeşitli araçlarla gerçekleşen ilginç görüntülere bir yenisi daha eklendi. Kültürümüzde geçmişte at ile gezdirilen gelinler, Çameli İlçesi’nde Turgut çiftinin düğününde gelin deveye bindirilerek gezdirildi.

 

 

Çameli’de eşine az rastlanır bir düğüne şahitlik eden mahalle halkı deve ile getirilen gelini meraklı bakışlarla izledi.  Deveye bindirilen gelin Özgenur Turgut, davul – zurnanın yanı sıra mehteran eşliğinde hayatını birleştirdiği Kadir Turgut ile kalacakları yeni yuvasına getirildi.

 

 

Sevinç ve heyecanı bir anda yaşayan Turgut çiftinin mutlulukları gözlerinde görülürken, sıra dışı bir düğüne ev sahipliği yapan İmamlar Mahallesi halkı çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.