Denizli'de Genç Kız İntihar Girişiminde Bulundu

ASAYİŞ 14.12.2018 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Genç Kız İntihar Girişiminde Bulundu

Denizli'de farklı farklı ilaçları aynı alan içti.Yakınları olmasaydı hayatını kaybedebilirdi. İntihar girişimi olayı, Denizli’nin Pamukkale İlçesi Anafartalar Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre  F.K. isimli genç kız çok fazla sayıda ilaç alarak intihar girişiminde bulundu. Olaydan haberdar olan yakınları hızlı bir şekilde eve 112 Acil sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri F.K.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.Müdahalenin ardından baygın bir şekilde genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.     Kaynak:haberdenizli.com

Denizli'de farklı farklı ilaçları aynı alan içti.Yakınları olmasaydı hayatını kaybedebilirdi.

İntihar girişimi olayı, Denizli’nin Pamukkale İlçesi Anafartalar Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre  F.K. isimli genç kız çok fazla sayıda ilaç alarak intihar girişiminde bulundu. Olaydan haberdar olan yakınları hızlı bir şekilde eve 112 Acil sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri F.K.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.Müdahalenin ardından baygın bir şekilde genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak:haberdenizli.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.