Denizli'de gençlerin çizdiği graffitilerin üzeri boyandı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2019 - 13:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de gençlerin çizdiği graffitilerin üzeri boyandı

Denizli’nin Buldan ilçesinde gençlerin stadyum duvarlarının üzerine çizdiği graffiti resimlerin üstü belediye kararıyla kapatıldı.    Denizli’nin Buldan ilçesinde gençlerin kendilerini ifade edebilmeleri, enerjilerini harcayabilmeleri ve gelişigüzel başka duvarlara yazı yazmamaları için ilçe stadyumu duvarları kendilerine tahsis edilmişti. Gençler de siyasi olmamak koşuluyla içlerinden geçenleri bu duvarlara grafiti yazılarla nakletmişti. Özellikle grafiti çalışmaları ile duvarlar rengarenk olmuş, Buldanlılar da grafiti sanatının değişik ve güzel örnekleri ile tanışmıştı. Bu uygulama pek çok gazete ve internet haber sitelerinde örnek bir çalışma diye haber olmuştu. 31 Mart sonrası göreve gelen Belediye Başkanı Mustafa Şevik yönetiminin kararı ile tüm bu çalışmaların üzeri beyaz boya ile boyanarak kapatıldı. Bir kısım vatandaşlar çevre kirliliğinin önlenmesi adına duvarların beyaz boya ile kapatılmasını uygun bulurken, bir kısım vatandaşlar da duvarların rengarenk halinin daha güzel olduğunu, gençlerin değişik grafiti çalışmaları ile bölgeye renk kattıklarını söyleyerek boyama çalışması ile gençlerin emeklerinin ve güzelliklerin yok edildiğini ifade etti.  

Denizli’nin Buldan ilçesinde gençlerin stadyum duvarlarının üzerine çizdiği graffiti resimlerin üstü belediye kararıyla kapatıldı. 

 

Denizli’nin Buldan ilçesinde gençlerin kendilerini ifade edebilmeleri, enerjilerini harcayabilmeleri ve gelişigüzel başka duvarlara yazı yazmamaları için ilçe stadyumu duvarları kendilerine tahsis edilmişti. Gençler de siyasi olmamak koşuluyla içlerinden geçenleri bu duvarlara grafiti yazılarla nakletmişti. Özellikle grafiti çalışmaları ile duvarlar rengarenk olmuş, Buldanlılar da grafiti sanatının değişik ve güzel örnekleri ile tanışmıştı. Bu uygulama pek çok gazete ve internet haber sitelerinde örnek bir çalışma diye haber olmuştu. 31 Mart sonrası göreve gelen Belediye Başkanı Mustafa Şevik yönetiminin kararı ile tüm bu çalışmaların üzeri beyaz boya ile boyanarak kapatıldı. Bir kısım vatandaşlar çevre kirliliğinin önlenmesi adına duvarların beyaz boya ile kapatılmasını uygun bulurken, bir kısım vatandaşlar da duvarların rengarenk halinin daha güzel olduğunu, gençlerin değişik grafiti çalışmaları ile bölgeye renk kattıklarını söyleyerek boyama çalışması ile gençlerin emeklerinin ve güzelliklerin yok edildiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.