Denizli’de Gençlik Haftası Kutlamaları Başlıyor

KÜLTÜR 13.05.2017 - 12:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Gençlik Haftası Kutlamaları Başlıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı içine alan Gençlik Haftası; hafta boyunca farklı etkinliklerle Denizli ve ilçelerinde kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı içine alan Gençlik Haftası;  hafta boyunca farklı etkinliklerle Denizli ve ilçelerinde kutlanacak.      Her yıl 15–19 Mayıs tarihleri arasında ülkemizin tüm yerleşim birimlerinde büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası için Denizli’de geri sayım başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği Gençlik Haftası, 15 Mayıs Pazartesi sabahı Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Haftanın ilk gününde milli sporcular ve gençlerden oluşacak bir grup, Valilik ve Büyükşehir Belediyeye ziyaretlerde bulunacak. Aynı gün 17.30’da gerçekleşecek Milli Mücadele ve Gençlik Yürüyüşü kortejine sporcu grupları da katılacak.   SPORCULAR GÖSTERİLER YAPACAK   Hafta boyunca Denizli’nin dört bir tarafında gerçekleşecek etkinlikler arasında bisiklet turu, amatör sporcu gruplarının gösterileri ve gençlik söyleşileri yer alıyor. Gençlik Haftasında judo, badminton, eskrim, güreş, jimnastik ve karate branşlarında sporcular gösteriler sunacak. Açık hava spor gösterileri 16-17-18 Mayıs tarihlerinde saat 18.00’de başlayarak Vali Recep Yazızıoğlu İncilipınar Parkı, Teraspark AVM ve Demokrasi Meydanında gerçekleşecek.     GENÇLİK MERKEZİ ANKARA’DA DENİZLİ’Yİ TANITACAK   Gençlik Merkezi kursiyerleri, heyecanla Gençlik Haftasını bekliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ikinci kez düzenlenecek “Gençlik Merkezi Günleri” ile tüm Türkiye’den gençler Ankara’da buluşacak. 81 ilin Gençlik Merkezlerinden gelecek gençler, kurulacak stantlarda yaptıkları eserleri sergileyecek. Stantlarda ayrıca yörelerin kültürünü simgeleyen ürünler yer alacak.  Denizli Gençlik Merkezi ekibi de organizasyon için hazırlıklarını sürdürüyor.   19 MAYIS’TA VALİLİK ÖNÜNDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANINA KORTEJ   Bu yıl 98. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Valilik Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayacak. Ardından bando eşliğinde 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar kortej yürüyüşü yapılacak. Vatandaşlarında eşlik edeceği yürüyüşün ardından kutlamalar, Delikliçınar Meydanında yapılacak etkinliklerle devam edecek.     İBANOĞLU ‘19 MAYIS İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN DOĞUM GÜNÜ’   Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu sene 98. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının coşku ve heyecanını yürekten htiklerini belirtti. Hafta boyunca yapılacak etkinliklerde, gençlerin bayram coşkusuna tüm Denizlililerin ortak olmasını isteyen İbanoğlu, 19 Mayıs için “İstiklal mücadelemizin doğum günü” tanımlaması yaptı. İl Müdürü İbanoğlu;  Gençlik Haftasının hem Atatürk'ü anma, hem gençlik hem de spor yönü ile Denizli’de coşkulu bir şekilde kutlanacağını söyledi.   
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı içine alan Gençlik Haftası; hafta boyunca farklı etkinliklerle Denizli ve ilçelerinde kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı içine alan Gençlik Haftası;  hafta boyunca farklı etkinliklerle Denizli ve ilçelerinde kutlanacak.   

 

Her yıl 15–19 Mayıs tarihleri arasında ülkemizin tüm yerleşim birimlerinde büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası için Denizli’de geri sayım başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği Gençlik Haftası, 15 Mayıs Pazartesi sabahı Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Haftanın ilk gününde milli sporcular ve gençlerden oluşacak bir grup, Valilik ve Büyükşehir Belediyeye ziyaretlerde bulunacak. Aynı gün 17.30’da gerçekleşecek Milli Mücadele ve Gençlik Yürüyüşü kortejine sporcu grupları da katılacak.

 

SPORCULAR GÖSTERİLER YAPACAK

 

Hafta boyunca Denizli’nin dört bir tarafında gerçekleşecek etkinlikler arasında bisiklet turu, amatör sporcu gruplarının gösterileri ve gençlik söyleşileri yer alıyor. Gençlik Haftasında judo, badminton, eskrim, güreş, jimnastik ve karate branşlarında sporcular gösteriler sunacak. Açık hava spor gösterileri 16-17-18 Mayıs tarihlerinde saat 18.00’de başlayarak Vali Recep Yazızıoğlu İncilipınar Parkı, Teraspark AVM ve Demokrasi Meydanında gerçekleşecek.

 

 

GENÇLİK MERKEZİ ANKARA’DA DENİZLİ’Yİ TANITACAK

 

Gençlik Merkezi kursiyerleri, heyecanla Gençlik Haftasını bekliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ikinci kez düzenlenecek “Gençlik Merkezi Günleri” ile tüm Türkiye’den gençler Ankara’da buluşacak. 81 ilin Gençlik Merkezlerinden gelecek gençler, kurulacak stantlarda yaptıkları eserleri sergileyecek. Stantlarda ayrıca yörelerin kültürünü simgeleyen ürünler yer alacak.  Denizli Gençlik Merkezi ekibi de organizasyon için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

19 MAYIS’TA VALİLİK ÖNÜNDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANINA KORTEJ

 

Bu yıl 98. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Valilik Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayacak. Ardından bando eşliğinde 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar kortej yürüyüşü yapılacak. Vatandaşlarında eşlik edeceği yürüyüşün ardından kutlamalar, Delikliçınar Meydanında yapılacak etkinliklerle devam edecek.

 

 

İBANOĞLU ‘19 MAYIS İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN DOĞUM GÜNÜ’

 

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu sene 98. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının coşku ve heyecanını yürekten htiklerini belirtti. Hafta boyunca yapılacak etkinliklerde, gençlerin bayram coşkusuna tüm Denizlililerin ortak olmasını isteyen İbanoğlu, 19 Mayıs için “İstiklal mücadelemizin doğum günü” tanımlaması yaptı. İl Müdürü İbanoğlu;  Gençlik Haftasının hem Atatürk'ü anma, hem gençlik hem de spor yönü ile Denizli’de coşkulu bir şekilde kutlanacağını söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.