Denizli’de Gençlik Haftasına Halk Oyunlarıyla Final

DENİZLİ 20.05.2019 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Gençlik Haftasına Halk Oyunlarıyla Final

19 Mayıs Pazar akşamı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen halk oyunları şöleni büyük coşkuya sahne oldu. Denizlililer gösterileri ilgiyle izledi.   15-19 Mayıs tarihlerini içine alan Gençlik haftasında Denizli, dolu dolu bir hafta geçirdi. İl genelindeki on kulübün sahne aldığı halk oyunları şöleni 19 Mayıs Pazar akşamı Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Anadolu’nun farklı yörelerinden koregrafiler sunan ekipler, izleyenlerce ayakta alkışlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği festivale Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da katıldı.       İBANOĞLU EKİPLERİ KUTLADI Halk oyunları gösterileri sonrası tüm katılımcıları tek tek kutlayan İl Müdürü İbanoğlu, gençlik haftasının Milli Mücadelenin 100. yılına yakışır bir şekilde kutlandığını söyledi. Halk oyunlarının ülkemizin kültür zenginliğinin bir göstergesi olduğunu söyleyen İbanoğlu bu şölenin yaşanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.     İŞTE ŞÖLENE KATILAN KULÜPLER   Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ÇENGİ Spor Kulübü Destan Halk Oyunları Topluluğu Pamukkale Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu Nesil Gençlik ve Spor Kulübü Laodikya Gençlik ve Spor Kulübü Ekin Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Tavas Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü Ritmik Dans Gençlik ve Spor Kulübü    

19 Mayıs Pazar akşamı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen halk oyunları şöleni büyük coşkuya sahne oldu. Denizlililer gösterileri ilgiyle izledi.

 

15-19 Mayıs tarihlerini içine alan Gençlik haftasında Denizli, dolu dolu bir hafta geçirdi. İl genelindeki on kulübün sahne aldığı halk oyunları şöleni 19 Mayıs Pazar akşamı Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Anadolu’nun farklı yörelerinden koregrafiler sunan ekipler, izleyenlerce ayakta alkışlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği festivale Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da katıldı.

 

 

 

İBANOĞLU EKİPLERİ KUTLADI

Halk oyunları gösterileri sonrası tüm katılımcıları tek tek kutlayan İl Müdürü İbanoğlu, gençlik haftasının Milli Mücadelenin 100. yılına yakışır bir şekilde kutlandığını söyledi. Halk oyunlarının ülkemizin kültür zenginliğinin bir göstergesi olduğunu söyleyen İbanoğlu bu şölenin yaşanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

İŞTE ŞÖLENE KATILAN KULÜPLER

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

ÇENGİ Spor Kulübü

Destan Halk Oyunları Topluluğu

Pamukkale Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu

Nesil Gençlik ve Spor Kulübü

Laodikya Gençlik ve Spor Kulübü

Ekin Sanat Gençlik ve Spor Kulübü

Tavas Belediye Gençlik ve Spor Kulübü

Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü

Ritmik Dans Gençlik ve Spor Kulübü

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.