Denizli'de gizemli hayırsever vakası

DENİZLİ 18.03.2020 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de gizemli hayırsever vakası

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde mahallelinin bakkallara olan borcunu ödeyen 'gizemli hayırsever' vakası bu kez Denizli’de yaşandı. Marketçiye borcunu ödemekte zorlanan kaç kişi var diyen hayırsever 2 kişinin bakkal borcunu  ödedi.   Merkezefendi İlçesi Gümüşler Yeni Mahalle’de Alparslan Caddesi üzerinde bulunan Bay-Mar Gıda'ya gelen bir hayırsever, borcunu ödemekte zorlanan kaç kişi olduğunu sordu. Marketçi tarafından 2 kişinin ödemekte zorlandığını söylemesi üzerine ismini ve kim olduğunu söylemeyen hayırsever 2 kişiye ait 600 TL.’yi ödedikten sonra yaklaşık 400 TL. alışveriş yaptı.     Gizemli hayırsever başkalarına dağıtmak için yaptığı alışveriş malzemeleri ile birlikte marketten uzaklaşarak ortadan kayboldu. Market sahibi S.G.ilk başta duruma şaşırsa da, böyle insanların hala var olması umut verici olduğunu belirtti.  

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde mahallelinin bakkallara olan borcunu ödeyen 'gizemli hayırsever' vakası bu kez Denizli’de yaşandı. Marketçiye borcunu ödemekte zorlanan kaç kişi var diyen hayırsever 2 kişinin bakkal borcunu  ödedi.

 

Merkezefendi İlçesi Gümüşler Yeni Mahalle’de Alparslan Caddesi üzerinde bulunan Bay-Mar Gıda'ya gelen bir hayırsever, borcunu ödemekte zorlanan kaç kişi olduğunu sordu. Marketçi tarafından 2 kişinin ödemekte zorlandığını söylemesi üzerine ismini ve kim olduğunu söylemeyen hayırsever 2 kişiye ait 600 TL.’yi ödedikten sonra yaklaşık 400 TL. alışveriş yaptı.

 

 

Gizemli hayırsever başkalarına dağıtmak için yaptığı alışveriş malzemeleri ile birlikte marketten uzaklaşarak ortadan kayboldu. Market sahibi S.G.ilk başta duruma şaşırsa da, böyle insanların hala var olması umut verici olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.