Denizli’de gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

HAVA DURUMU 06.05.2017 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

Denizli’de günlerdir devam eden sağanak yağış bugün de daha şiddetli olması bekleniyor.

Denizli’de günlerdir devam eden sağanak yağış bugün de daha şiddetli olması bekleniyor.   Denizli’de hava sıcaklığı bugün 14 ile 26 derede arasında değişmesi beklenirken, Çarşamba gününden itibaren devam eden sağanak yağış bugünde devam etmesi bekleniyor.   Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, bugün öğleden sonra başlayacak olan yağışların sağanak ve gök gürültülü olması tahmin ediliyor. Yetkililer gün içerisinde şiddetli yağışlardan dolayı yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarırken, sel ve su baskınlarına karşı tedbir alınması gerektiği uyarısında bulundu.   Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, eseceği tahmin ediliyor.   Pazar günü ise güneşli havanın yüzünü göstermesi,  hava sıcaklıklarının ise yükselmesi tahmin ediliyor.
Denizli’de günlerdir devam eden sağanak yağış bugün de daha şiddetli olması bekleniyor.

Denizli’de günlerdir devam eden sağanak yağış bugün de daha şiddetli olması bekleniyor.

 

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 14 ile 26 derede arasında değişmesi beklenirken, Çarşamba gününden itibaren devam eden sağanak yağış bugünde devam etmesi bekleniyor.

 

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, bugün öğleden sonra başlayacak olan yağışların sağanak ve gök gürültülü olması tahmin ediliyor. Yetkililer gün içerisinde şiddetli yağışlardan dolayı yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarırken, sel ve su baskınlarına karşı tedbir alınması gerektiği uyarısında bulundu.

 

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, eseceği tahmin ediliyor.

 

Pazar günü ise güneşli havanın yüzünü göstermesi,  hava sıcaklıklarının ise yükselmesi tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.