Denizli'de GRİ KOÇ 'O Valizler Dolacak' semineri verdi

DENİZLİ 17.04.2019 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de GRİ KOÇ 'O Valizler Dolacak' semineri verdi

Denizli Çivril Belediyesi tarafından Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla üniversite sınavına girecek öğrencilerin stresini azaltmak, özgüven aşılamak, motivasyonlarını artırmak zamanı yerinde ve doğru kullanmak ile ilgili “O valizler dolacak” konulu eğitim semineri düzenlendi. Denizli’nin Çivril ilçesinde seminer düzenlendi. Çivril Belediyesi tarafından Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen seminer üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik yapıldı. “O Valizler dolacak” konulu eğitim seminerinde öğrencilerin stresinin azaltmak, özgüven aşılamak, motivasyonları artırmak, zamanı yerinde ve doğru kullanma başlıkları yer aldı. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminer yoğun ilgi gördü. Burada konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Bizler Çivril Belediyesi olarak siz değerli öğrencilerimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bugün bizleri kırmayarak ve siz değerli öğrencilere destek olmak için buraya gelen Gökhan Müftüoğlu kardeşime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Oldukça keyifli ve neşeli geçen seminerde Niyazi Vural tarafından Müftüoğlu’na elma, çekirdek ve çiçek takdim edildi.    

Denizli Çivril Belediyesi tarafından Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla üniversite sınavına girecek öğrencilerin stresini azaltmak, özgüven aşılamak, motivasyonlarını artırmak zamanı yerinde ve doğru kullanmak ile ilgili “O valizler dolacak” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Denizli’nin Çivril ilçesinde seminer düzenlendi. Çivril Belediyesi tarafından Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen seminer üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik yapıldı. “O Valizler dolacak” konulu eğitim seminerinde öğrencilerin stresinin azaltmak, özgüven aşılamak, motivasyonları artırmak, zamanı yerinde ve doğru kullanma başlıkları yer aldı. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminer yoğun ilgi gördü. Burada konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Bizler Çivril Belediyesi olarak siz değerli öğrencilerimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bugün bizleri kırmayarak ve siz değerli öğrencilere destek olmak için buraya gelen Gökhan Müftüoğlu kardeşime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Oldukça keyifli ve neşeli geçen seminerde Niyazi Vural tarafından Müftüoğlu’na elma, çekirdek ve çiçek takdim edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.