Denizli’de Gündem Futbol

DENİZLİ 15.02.2017 - 08:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Gündem Futbol

Denizli’de futbolun taban birlikleri Pamukkale Üniversitesinde yapılan “Futbolda İletişim Semineri” ‘nde bir araya geldi.

13 Şubat Pazartesi günü Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan “Futbolda İletişim Semineri” ‘ne TFF Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi konuşmacı olarak katıldı.  Futbolun taban birliklerinin hepsinin olduğu semineri çok sayıda antrenör, hakem, sporcu, gözlemci, saha komiseri, spor yöneticisi ve akademisyen izledi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)’nin yürütücülüğünde düzenlenen seminer Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Derneği (ASKF), Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD), Saha Komiserleri Derneği ortaklığında gerçekleşti. FUTBOL CAMİASI BURADAYDI Gençlik Spor İl Müdürü M. Tayfun Güven, TÜFAD Denizli Başkanı Bülent Fil, PAÜ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Ağbuğa, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, TFFHGD Denizli Başkanı Emrah Bayrakçıl, İl Hakem Krulu Başkanı Hayati Ünal, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Levent Karakılıç semineri izleyenler arasındaydı.  BÜLENT FİL İLETİŞİM ÇAĞIMIZIN SORUNLARINDAN BİRİ TÜFAD Denizli İl Başkanı Bülent Fil, Futbolda İletişim Seminerinin futbolun tüm katmanlarını bir araya getirdiğini vurgulayarak: Denizli’de akademik, idari ve sivil toplum anlamında kuruluşların bir araya gelerek aynı çatı altında buluşmasını önemli buluyorum.   İletişim, çağımızın sorunlarından biri. Son zamanlarda şiddet olayları ve kavgalarla gündeme gelen Türk futbolunun sorunlarının çözümüne iletişim yönüyle de katkı sağlayabiliriz. Seminerimizin konuşmacısı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim.  
Denizli’de futbolun taban birlikleri Pamukkale Üniversitesinde yapılan “Futbolda İletişim Semineri” ‘nde bir araya geldi.

13 Şubat Pazartesi günü Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan “Futbolda İletişim Semineri” ‘ne TFF Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi konuşmacı olarak katıldı. 


Futbolun taban birliklerinin hepsinin olduğu semineri çok sayıda antrenör, hakem, sporcu, gözlemci, saha komiseri, spor yöneticisi ve akademisyen izledi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)’nin yürütücülüğünde düzenlenen seminer Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Derneği (ASKF), Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD), Saha Komiserleri Derneği ortaklığında gerçekleşti.


FUTBOL CAMİASI BURADAYDI


Gençlik Spor İl Müdürü M. Tayfun Güven, TÜFAD Denizli Başkanı Bülent Fil, PAÜ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Ağbuğa, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, TFFHGD Denizli Başkanı Emrah Bayrakçıl, İl Hakem Krulu Başkanı Hayati Ünal, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Levent Karakılıç semineri izleyenler arasındaydı. 


BÜLENT FİL İLETİŞİM ÇAĞIMIZIN SORUNLARINDAN BİRİ


TÜFAD Denizli İl Başkanı Bülent Fil, Futbolda İletişim Seminerinin futbolun tüm katmanlarını bir araya getirdiğini vurgulayarak: Denizli’de akademik, idari ve sivil toplum anlamında kuruluşların bir araya gelerek aynı çatı altında buluşmasını önemli buluyorum.

 

İletişim, çağımızın sorunlarından biri. Son zamanlarda şiddet olayları ve kavgalarla gündeme gelen Türk futbolunun sorunlarının çözümüne iletişim yönüyle de katkı sağlayabiliriz. Seminerimizin konuşmacısı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.