Denizli'de Güneş Açtı ve Mangallar Yakıldı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2019 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Güneş Açtı ve Mangallar Yakıldı

Denizli’de güneşin açmasını fırsat bilen vatandaşlar soluğu piknik alanlarında mangal başında aldı. Üniversite ve lise öğrencilerinin akın ettiği Çamlık Parkı’nda yaz mevsimini anımsatan görüntüler oluştu.    Denizli'de aylardır süren soğuk ve yağışlı hava son günlerde yerini güneşli havaya bıraktı. Dondurucu soğukların ve son yıllardaki en bereketli kar yağışlarının yaşandığı kentte güneşi gören Denizlililer, hafta sonu tatiline de fırsat bilerek soluğu piknik alanlarında mangal başında aldı. Kent merkezinde yaşayan vatandaşların mangal için uğrak yeri olan Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesindeki Çamlık Parkı’ndaki görüntüler yaz günlerini andırdı. Liseli ve üniversite öğrencilerin akın ettiği parkta, etler pişirildi, salatalar hazırlandı. Gençler kendi aralarında top oynarken, minikler ise çocuk parklarında eğlenceli vakit geçirdi.    “TOPUMUZU DA ALDIK MANGALA GELDİK”  Arkadaşlarıyla birlikte hafta sonunu değerlendirmek için mangala geldiklerini belirten İlayda Bayırcıklı, “Topumuzu aldık, mangala geldik. Köftemiz, sucuğumuz ve tavuğumuz var. Hafta sonları genelde geliriz. Vaktimiz eğlenceli geçiyor, top oynuyoruz” dedi. Kışın soğuk geçtiğini ifade eden Furkan Karataş ise, güneşin doğmasını fırsat bilerek mangal yakmaya geldiklerini kaydetti. Karataş, mangalın ayda bir iki kere de olsa yapılması gerektiğini, kendilerinin de fırsat buldukça geldiklerini sözlerine ekledi.    “ÜZERİMİZDEKİ NEGATİF ENERJİYİ ATACAĞIZ”  Havaların ısınmasıyla üzerilerindeki negatif enerjiyi mangalla birlikte atmaya geldiklerini dile getiren Sergen Çokal da, “Kafa dağıtmaya geldik, Güzel havadan yararlanarak belediyemizin yaptığı çamlık parkında yeterince faydalanacağız bugün bol oksijen ve bol proteinle beraber. Günümüzü güzel bir şekilde tamamlayacağız” diye konuştu. İstanbul Beykoz’da askerlik yapan ve memleketi Denizli’ye izne geldiğini söyleyen Mehmet Ali Öztürk, fırsat buldukça mangala geldiklerini aktardı. 

Denizli’de güneşin açmasını fırsat bilen vatandaşlar soluğu piknik alanlarında mangal başında aldı. Üniversite ve lise öğrencilerinin akın ettiği Çamlık Parkı’nda yaz mevsimini anımsatan görüntüler oluştu. 

 


Denizli'de aylardır süren soğuk ve yağışlı hava son günlerde yerini güneşli havaya bıraktı. Dondurucu soğukların ve son yıllardaki en bereketli kar yağışlarının yaşandığı kentte güneşi gören Denizlililer, hafta sonu tatiline de fırsat bilerek soluğu piknik alanlarında mangal başında aldı. Kent merkezinde yaşayan vatandaşların mangal için uğrak yeri olan Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesindeki Çamlık Parkı’ndaki görüntüler yaz günlerini andırdı. Liseli ve üniversite öğrencilerin akın ettiği parkta, etler pişirildi, salatalar hazırlandı. Gençler kendi aralarında top oynarken, minikler ise çocuk parklarında eğlenceli vakit geçirdi. 

 



“TOPUMUZU DA ALDIK MANGALA GELDİK” 


Arkadaşlarıyla birlikte hafta sonunu değerlendirmek için mangala geldiklerini belirten İlayda Bayırcıklı, “Topumuzu aldık, mangala geldik. Köftemiz, sucuğumuz ve tavuğumuz var. Hafta sonları genelde geliriz. Vaktimiz eğlenceli geçiyor, top oynuyoruz” dedi. Kışın soğuk geçtiğini ifade eden Furkan Karataş ise, güneşin doğmasını fırsat bilerek mangal yakmaya geldiklerini kaydetti. Karataş, mangalın ayda bir iki kere de olsa yapılması gerektiğini, kendilerinin de fırsat buldukça geldiklerini sözlerine ekledi. 
 


“ÜZERİMİZDEKİ NEGATİF ENERJİYİ ATACAĞIZ” 


Havaların ısınmasıyla üzerilerindeki negatif enerjiyi mangalla birlikte atmaya geldiklerini dile getiren Sergen Çokal da, “Kafa dağıtmaya geldik, Güzel havadan yararlanarak belediyemizin yaptığı çamlık parkında yeterince faydalanacağız bugün bol oksijen ve bol proteinle beraber. Günümüzü güzel bir şekilde tamamlayacağız” diye konuştu. İstanbul Beykoz’da askerlik yapan ve memleketi Denizli’ye izne geldiğini söyleyen Mehmet Ali Öztürk, fırsat buldukça mangala geldiklerini aktardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.