Denizli’de günlük ölüm oranları arttı

DENİZLİ 08.11.2020 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de günlük ölüm oranları arttı

Denizli’de koronavirüs vakalarının artışından sonra günlük ölüm oranları da artmaya başladı. Çarşamba günü 59 kişinin hayatını kaybettiği en yoğun gün olan Denizli’de bir haftada 290 kişi hayatını kaybetti.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü resmi verilerine göre bugün (Pazar) 38 kişi hayatını kaybetti. Denizli’de en yoğun defin işleminin yapıldığı gün olarak 59 kişi ile Çarşamba günü oldu. Denizli’de çeşitli nedenlerle bir haftada hayatını kaybeden tam 290 kişi toprağa verildi.   Mezarlıklar müdürlüğü resmi sayfasında yayınlanan kişi ve mezarlık bilgileri listesine göre, Pazartesi 41, Salı 27, Çarşamba 59, Perşembe 34, Cuma 52, Cumartesi 39 ve Pazar günü 38 kişi çeşitli nedenlerle hayatını kaybetti.

Denizli’de koronavirüs vakalarının artışından sonra günlük ölüm oranları da artmaya başladı. Çarşamba günü 59 kişinin hayatını kaybettiği en yoğun gün olan Denizli’de bir haftada 290 kişi hayatını kaybetti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü resmi verilerine göre bugün (Pazar) 38 kişi hayatını kaybetti. Denizli’de en yoğun defin işleminin yapıldığı gün olarak 59 kişi ile Çarşamba günü oldu. Denizli’de çeşitli nedenlerle bir haftada hayatını kaybeden tam 290 kişi toprağa verildi.

 

Mezarlıklar müdürlüğü resmi sayfasında yayınlanan kişi ve mezarlık bilgileri listesine göre, Pazartesi 41, Salı 27, Çarşamba 59, Perşembe 34, Cuma 52, Cumartesi 39 ve Pazar günü 38 kişi çeşitli nedenlerle hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.