Denizli'de hafta sonu yağışlı geçecek!

DENİZLİ 16.09.2020 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de hafta sonu yağışlı geçecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 36 derece olarak gözlemlenirken hava güneşli, rüzgarın Kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Sıcak havaların etkili olduğu Denizli’de, hava sıcaklıklarında 8-9 derece düşmesi beklenirken hafta sonu gök gürültülü ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre sıcakların etkili olduğu Denizli’de Perşembe gününden sonra serin hava hakim olacak. Hava sıcaklıklarında 8-9 derece düşüş yaşanacağı tahmin edilen Denizli’de, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü il genelinde gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Pazartesi günü de yağışların devam edeceği tahmin edilirken, yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları 27-28 derecelere kadar düşeceği tahmin ediliyor.   Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olması ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 36 derece olarak gözlemlenirken hava güneşli, rüzgarın Kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Sıcak havaların etkili olduğu Denizli’de, hava sıcaklıklarında 8-9 derece düşmesi beklenirken hafta sonu gök gürültülü ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre sıcakların etkili olduğu Denizli’de Perşembe gününden sonra serin hava hakim olacak. Hava sıcaklıklarında 8-9 derece düşüş yaşanacağı tahmin edilen Denizli’de, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü il genelinde gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Pazartesi günü de yağışların devam edeceği tahmin edilirken, yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları 27-28 derecelere kadar düşeceği tahmin ediliyor.

 

Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olması ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.