Denizli’de “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyası

GÜNDEM 17.12.2016 - 07:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyası

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli’de “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyası

Denizli Valiliğinde "Halep'te insanlık ölmesin" yardım kampanyası ile ilgili Valilik toplantı salonunda Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında Belediye Başkanları ve Oda Başkanlarının da katıldığı toplantı düzenlendi.  Yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Vali Ahmet Altıparmak, “Sizlerinde malum olduğu üzere sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla Başbakanlığımız, bir yardım kampanyası başlattı. Kızılay aynı şekilde topluyor, diyanet işleri bir taraftan topluyor. Bizlerde illerde valilik olarak bütünlüğümüzle beraber başkanlarımızın desteğiyle hem ayni hem nakti yardımlar toplamaya başladık. Denizli'mizde Halep’in ihtiyacı olan Halep’ten gelen ihtiyaçlar var. Gıda ve giyecek yardımıyla ilgili olarak bu listeler doğrultusunda biz Denizli olarak nasıl bir hazırlık yapalım? Bu hazırlığı nasıl organize edelim? Ve bunları en kısa zamanda nasıl ulaştıracağız bunun tartışmasını yapacağız. Aramızda bir karara varacağız. İnşallah Denizli hem sanayisi hem esnafı konusunda hakikaten öncü isimler. Bunlar üzerilerine düşenleri yapacaklardır. O bölgeye ben yardım edeceğim diyen çok insanlar vardır ama nasıl ulaştıracağı noktasında sıkıntılar vardır. Çalışmamız bir vesile olacak” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli’de “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyası

Denizli Valiliğinde "Halep'te insanlık ölmesin" yardım kampanyası ile ilgili Valilik toplantı salonunda Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında Belediye Başkanları ve Oda Başkanlarının da katıldığı toplantı düzenlendi. 


Yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Vali Ahmet Altıparmak, “Sizlerinde malum olduğu üzere sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla Başbakanlığımız, bir yardım kampanyası başlattı. Kızılay aynı şekilde topluyor, diyanet işleri bir taraftan topluyor. Bizlerde illerde valilik olarak bütünlüğümüzle beraber başkanlarımızın desteğiyle hem ayni hem nakti yardımlar toplamaya başladık. Denizli'mizde Halep’in ihtiyacı olan Halep’ten gelen ihtiyaçlar var. Gıda ve giyecek yardımıyla ilgili olarak bu listeler doğrultusunda biz Denizli olarak nasıl bir hazırlık yapalım? Bu hazırlığı nasıl organize edelim? Ve bunları en kısa zamanda nasıl ulaştıracağız bunun tartışmasını yapacağız. Aramızda bir karara varacağız. İnşallah Denizli hem sanayisi hem esnafı konusunda hakikaten öncü isimler. Bunlar üzerilerine düşenleri yapacaklardır. O bölgeye ben yardım edeceğim diyen çok insanlar vardır ama nasıl ulaştıracağı noktasında sıkıntılar vardır. Çalışmamız bir vesile olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.