Denizli'de halk otobüsü şoförü fenalaşan vatandaşı acil servise yetiştirdi

DENİZLİ 21.10.2020 - 08:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de halk otobüsü şoförü fenalaşan vatandaşı acil servise yetiştirdi

Denizli’de, Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü’nde fenalaşan vatandaş, otobüs şoförü tarafından hastanenin Acil Servisi’ne kadar getirildi.   Olay dün akşam saatlerinde Merkezefendi İlçesi Servergazi Hastanesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20 BLD 71 plakalı ve 360 nolu TOKİ OTOGAR seferini gerçekleştiren halk otobüsünde astım hastası olan kadın yolcu fenalaştı. Durumu fark eden otobüs şoförü, hiç tereddüt etmeden fenalaşan hastayı Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kadar getirdi.   Hastanenin Acil Servisi önüne kadar gelen otobüsü gören vatandaşlar şaşkınlıkla ne olduğunu anlamak isterken, acil önünde duran otobüsten şoför ve vatandaşların yardımı ile rahatsızlanan kadın hasta indirildi. Hastanenin güvenlik birimi ve sağlık personelinin karşıladığı hasta Acil Servise alınarak tedavi altına alındı.     Yaşanan bu olay sonrası güzergahını değiştirerek fenalaşan hastayı hastaneye yetiştiren otobüs şoförü taktirle karşılandı. Olaydan haberdar olan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Akşam saatlerinde otobüs te rahatsızlanan vatandaşımız için Servergazi Hastanesine acile giriş yapan şöför arkadaşıma ve yardım eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum...” ifadeleri ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.  

Denizli’de, Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü’nde fenalaşan vatandaş, otobüs şoförü tarafından hastanenin Acil Servisi’ne kadar getirildi.

 

Olay dün akşam saatlerinde Merkezefendi İlçesi Servergazi Hastanesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20 BLD 71 plakalı ve 360 nolu TOKİ OTOGAR seferini gerçekleştiren halk otobüsünde astım hastası olan kadın yolcu fenalaştı. Durumu fark eden otobüs şoförü, hiç tereddüt etmeden fenalaşan hastayı Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kadar getirdi.

 

Hastanenin Acil Servisi önüne kadar gelen otobüsü gören vatandaşlar şaşkınlıkla ne olduğunu anlamak isterken, acil önünde duran otobüsten şoför ve vatandaşların yardımı ile rahatsızlanan kadın hasta indirildi. Hastanenin güvenlik birimi ve sağlık personelinin karşıladığı hasta Acil Servise alınarak tedavi altına alındı.

 

 

Yaşanan bu olay sonrası güzergahını değiştirerek fenalaşan hastayı hastaneye yetiştiren otobüs şoförü taktirle karşılandı. Olaydan haberdar olan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Akşam saatlerinde otobüs te rahatsızlanan vatandaşımız için Servergazi Hastanesine acile giriş yapan şöför arkadaşıma ve yardım eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum...” ifadeleri ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.