Denizli’de Halk Oylaması büyük bir çoşkuyla kutlandı

GÜNDEM 16.04.2017 - 23:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Halk Oylaması büyük bir çoşkuyla kutlandı

Denizli'de büyük bir çoşkuyla kutlanan halk oylaması,Denizli'de hayır çıkmasına rağmen büyük bir kalabalık meydanda toplandı.

Türkiye'nin tarihi bir dönemden geçtiği referandum sonuçlarının açıklanmasıyla birliklte 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda toplanmaya başlayan Denizli halkı,AkParti milletvekilleri olmak üzere belediye başkanlarınında katılımıyla birliklte kutlamalar başladı.   Denizli'de hayır çıkmasına karşın sistem değişimine ülke genelinde evet çıkmasının ardından ellerine Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrakları alan Denizli halkı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nı doldurdu. Başbakan Binali Yıldırım'ı ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın konuşmasını canlı olarak dinleyen Denizlin halkı, bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldular. Meydandan geçen araçlar ile konvoy yapan vatandaşlar da korna çalarak coşkuya ortak oldu. 
Denizli'de büyük bir çoşkuyla kutlanan halk oylaması,Denizli'de hayır çıkmasına rağmen büyük bir kalabalık meydanda toplandı.

Türkiye'nin tarihi bir dönemden geçtiği referandum sonuçlarının açıklanmasıyla birliklte 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda toplanmaya başlayan Denizli halkı,AkParti milletvekilleri olmak üzere belediye başkanlarınında katılımıyla birliklte kutlamalar başladı.

 

Denizli'de hayır çıkmasına karşın sistem değişimine ülke genelinde evet çıkmasının ardından ellerine Recep Tayyip Erdoğan ve Türk bayrakları alan Denizli halkı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nı doldurdu. Başbakan Binali Yıldırım'ı ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın konuşmasını canlı olarak dinleyen Denizlin halkı, bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldular. Meydandan geçen araçlar ile konvoy yapan vatandaşlar da korna çalarak coşkuya ortak oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.