Denizli’de Halk Oyunları Heyecanı Başlıyor

KÜLTÜR 08.02.2018 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Halk Oyunları Heyecanı Başlıyor

Denizli'de Cumartesi günü gerçekleşecek Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında seyirciler müthiş bir şölen izleyecek. Yıl boyunca bugüne hazırlanan ekipler, sahnede en iyi performanslarını ortaya koymak için yarışacak.   Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 10 Şubat 2018 tarihinde organize edeceği Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında okullar yarışacak. Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde sporcular, en iyi performansını ortaya koymak için gösteri sunacak. Okulların aylardır hazırlandığı yarışmalar, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek.   İBANOĞLU’NDAN HALK OYUNLARI DAVET Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, halk oyunlarının kültür ve medeniyetler beşiği olan ülkemizin, ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunu gösterdiğini belirtti. Sporculara şampiyonada başarılar dileyen İbanoğlu, Denizli halkını yarışmaları izlemeye davet etti.  

Denizli'de Cumartesi günü gerçekleşecek Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında seyirciler müthiş bir şölen izleyecek. Yıl boyunca bugüne hazırlanan ekipler, sahnede en iyi performanslarını ortaya koymak için yarışacak.

 

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 10 Şubat 2018 tarihinde organize edeceği Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında okullar yarışacak. Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde sporcular, en iyi performansını ortaya koymak için gösteri sunacak. Okulların aylardır hazırlandığı yarışmalar, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

 

İBANOĞLU’NDAN HALK OYUNLARI DAVET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, halk oyunlarının kültür ve medeniyetler beşiği olan ülkemizin, ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunu gösterdiğini belirtti. Sporculara şampiyonada başarılar dileyen İbanoğlu, Denizli halkını yarışmaları izlemeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.