Denizli'de Halterin En İyileri Buluşacak

DENİZLİ 22.01.2019 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Halterin En İyileri Buluşacak

24-27 Ocak tarihlerinde Naim Süleymanoğlu anısına yapılacak Büyükler Türkiye Şampiyonası ile halterin en iyileri Denizli’de buluşacak.        Geçtiğimiz hafta Türk Halterinin altyapısını teşkil eden yıldızlar kategorisi sporcularına, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası ile ev sahipliği yapan Hasan Güngör Spor Salonu, bu kez yeni bir şampiyona için kapılarını açıyor.   Tüm zamanların en iyi haltercisi olarak anılan Naim Süleymanoğlu adıyla düzenlenecek Büyükler Türkiye Şampiyonası 24-27 Ocak tarihlerinde Denizli’de gerçekleşecek. Şampiyona için Hasan Güngör Spor Salonunda hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi günler öncesinden billboardlarda şampiyona afişlerine yer vererek halkı şampiyonayı izlemeye davet etti.     MEHMET AVCIL PODYUMDA Denizli’de gerçekleşecek Halter Büyükler Türkiye Şampiyonasına 699 sporcunun katılacağı bildirildi. Erkekler ve bayanlarda 10 sıklette yapılacak şampiyonada 57 hakem görev yapacak. Denizli’nin yetiştirdiği Milli Halterci Mehmet Avcıl, Denizli Akademi Spor Kulübü adına 89 kg’da podyuma çıkacak. Şampiyonaya ayrıca Olimpiyat ikincisi milli halterci Daniyar İsmayilov, Akdeniz Oyunları Şampiyonu Şaziye Okur gibi isimlerde yarışmacı olarak katılacak.     İBANOĞLU “ADINA YAKIŞIR BİR ŞAMPİYONA OLSUN” Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşecek yarışmalar öncesi düşüncelerini paylaşan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; tüm sporseverleri Halter Türkiye Şampiyonasını izlemeye Hasan Güngör Spor Salonuna davet etti. Üst düzey bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını belirten İbanoğlu, organizasyona destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Naim Süleymanoğlu adına yakışır bir şampiyona olmasını diledi. 24 Ocak Perşembe günü saat 15.00’te şampiyonanın açılış seremonisi yapılacak.  

24-27 Ocak tarihlerinde Naim Süleymanoğlu anısına yapılacak Büyükler Türkiye Şampiyonası ile halterin en iyileri Denizli’de buluşacak.   

 

 

Geçtiğimiz hafta Türk Halterinin altyapısını teşkil eden yıldızlar kategorisi sporcularına, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası ile ev sahipliği yapan Hasan Güngör Spor Salonu, bu kez yeni bir şampiyona için kapılarını açıyor.

 

Tüm zamanların en iyi haltercisi olarak anılan Naim Süleymanoğlu adıyla düzenlenecek Büyükler Türkiye Şampiyonası 24-27 Ocak tarihlerinde Denizli’de gerçekleşecek. Şampiyona için Hasan Güngör Spor Salonunda hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi günler öncesinden billboardlarda şampiyona afişlerine yer vererek halkı şampiyonayı izlemeye davet etti.

 

Denizli Naim Süleymanoğlu

 

MEHMET AVCIL PODYUMDA

Denizli’de gerçekleşecek Halter Büyükler Türkiye Şampiyonasına 699 sporcunun katılacağı bildirildi. Erkekler ve bayanlarda 10 sıklette yapılacak şampiyonada 57 hakem görev yapacak. Denizli’nin yetiştirdiği Milli Halterci Mehmet Avcıl, Denizli Akademi Spor Kulübü adına 89 kg’da podyuma çıkacak. Şampiyonaya ayrıca Olimpiyat ikincisi milli halterci Daniyar İsmayilov, Akdeniz Oyunları Şampiyonu Şaziye Okur gibi isimlerde yarışmacı olarak katılacak.

 

Mehmet Avcıl

 

İBANOĞLU “ADINA YAKIŞIR BİR ŞAMPİYONA OLSUN”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşecek yarışmalar öncesi düşüncelerini paylaşan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; tüm sporseverleri Halter Türkiye Şampiyonasını izlemeye Hasan Güngör Spor Salonuna davet etti. Üst düzey bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını belirten İbanoğlu, organizasyona destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Naim Süleymanoğlu adına yakışır bir şampiyona olmasını diledi.

24 Ocak Perşembe günü saat 15.00’te şampiyonanın açılış seremonisi yapılacak.

 

Türkiye Halter Şampiyonası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.