Denizli'de Hareketli Anlar

DENİZLİ 02.06.2016 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de Hareketli Anlar

Denizli’de bugün hareketli anlar yaşandı. Dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü ateş edilerek durduruldu.

Denizli’de Polisin dur ihtarına uymayarak otomobille kaçmaya çalışan 1 kişi içerisinde bulunduğu araç ile yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay, 15.30'da sıralarında  ihbar üzerine devriye görevi yapan polis ekiplerinin takibine takılan aracın dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu meydana geldi. Kısa süreli bir kovalamaca ardından ara sokağa girerek kaçmaya çalışan araç durmayınca polis durdurmak için aracın tekerlerine ateş etti. Sokak'ta aracın tekerlekleri patlayınca sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir süre daha böyle gitmeye çalışan sürücü, önce kaldırıma çıktı ardından da ağaca çarparak durabildi. Daha sonra yaya kaçmaya çalışsa da polis kıskıvrak yakaladı. Olay yerine olay yeri inceleme gelerek aracın etrafına şerit çekti. Araç içi aramalarda tüfek ve silah bulundu. Araç incelemek üzere karakola götürüldü. Şahsın daha önce birçok olaydan sabıkası bulunduğu öğrenildi. 
Denizli’de bugün hareketli anlar yaşandı. Dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü ateş edilerek durduruldu.

Denizli’de Polisin dur ihtarına uymayarak otomobille kaçmaya çalışan 1 kişi içerisinde bulunduğu araç ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 15.30'da sıralarında  ihbar üzerine devriye görevi yapan polis ekiplerinin takibine takılan aracın dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu meydana geldi. Kısa süreli bir kovalamaca ardından ara sokağa girerek kaçmaya çalışan araç durmayınca polis durdurmak için aracın tekerlerine ateş etti. Sokak'ta aracın tekerlekleri patlayınca sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir süre daha böyle gitmeye çalışan sürücü, önce kaldırıma çıktı ardından da ağaca çarparak durabildi. Daha sonra yaya kaçmaya çalışsa da polis kıskıvrak yakaladı. Olay yerine olay yeri inceleme gelerek aracın etrafına şerit çekti. Araç içi aramalarda tüfek ve silah bulundu. Araç incelemek üzere karakola götürüldü.

Şahsın daha önce birçok olaydan sabıkası bulunduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.