Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 27.12.2017 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 0 ile 13 derece arası değişirken, kent merkezinde hava açık gözlemlenirken  ilçelerde yer yer sis görülüyor. Denizli’de Perşembe’den itibaren sağanak yağışların etkisini göstereceği tahmin ediliyor.   Yapılan son değerlendirmelere göre; Denizli’nin batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, güney ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Perşembe gününden itibaren sağanak yağış gözlenirken, Denizli’de hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece düşeceği gözlemleniyor. Verilere göre Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yer yer sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.     Denizli ilçelerinde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:     Merkezefendi: Sisli 0 ile 13 derece Pamukkale: Puslu   0 ile 13 derece Acıpayam: Puslu   -3 ile 9 derece Babadağ: Puslu   1 ile 9 derece Baklan: Puslu   0 ile 11 derece Beyağaç: Puslu   -3 ile 13 derece Bozkurt: Puslu   -2 ile 11  derece Buldan: Puslu  1  ile 10 derece Çal: Puslu   -2 ile 7 derece Çameli:  Puslu   -4 ile 6 derece Çardak: Puslu   -2 ile 9 derece Çivril: Puslu   -2 ile 12 derece Güney: Puslu   1 ile 11  derece Honaz: Puslu   1 ile 12 derece Kale: Puslu   2 ile 9 derece Sarayköy: Puslu   0 ile 10 derece Serinhisar: Puslu   -4 ile 10 derece Tavas:  Puslu   -3 ile 8 derece    

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 0 ile 13 derece arası değişirken, kent merkezinde hava açık gözlemlenirken  ilçelerde yer yer sis görülüyor. Denizli’de Perşembe’den itibaren sağanak yağışların etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Denizli’nin batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, güney ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Perşembe gününden itibaren sağanak yağış gözlenirken, Denizli’de hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece düşeceği gözlemleniyor. Verilere göre Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yer yer sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

 

 

Denizli ilçelerinde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

 

 

Merkezefendi: Sisli 0 ile 13 derece

Pamukkale: Puslu   0 ile 13 derece

Acıpayam: Puslu   -3 ile 9 derece

Babadağ: Puslu   1 ile 9 derece

Baklan: Puslu   0 ile 11 derece

Beyağaç: Puslu   -3 ile 13 derece

Bozkurt: Puslu   -2 ile 11  derece

Buldan: Puslu  1  ile 10 derece

Çal: Puslu   -2 ile 7 derece

Çameli:  Puslu   -4 ile 6 derece

Çardak: Puslu   -2 ile 9 derece

Çivril: Puslu   -2 ile 12 derece

Güney: Puslu   1 ile 11  derece

Honaz: Puslu   1 ile 12 derece

Kale: Puslu   2 ile 9 derece

Sarayköy: Puslu   0 ile 10 derece

Serinhisar: Puslu   -4 ile 10 derece

Tavas:  Puslu   -3 ile 8 derece

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.