Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 03.02.2018 - 10:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Hava Durumu!

Meteorolojiden yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre,  Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 7 ila 16 derece arası gözlenirken rüzgar Güney Batı’dan 15 km hızla esecek... Merkezefendi hariç diğer ilçeler çok bulutlu, hava sıcaklığı ise Çameli, Çivril ve Tavas ilçelerinde derece eksileri gösterecek.   Günlerdir değişen hava durumu raporlarında Denizli’de yağmur yağacağı beklense de son değerlendirmelerde hafta sonu yağmur gözlemlenmiyor. Bazı ilçelerde yer yer hafif şeklide yağmur gözlenebileceği tahmin ediliyor.  Çarşamba günü kent merkezi dahil bir çok ilçede havanın yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta soğuk hava dalgası yaşanan Denizli’de hava sıcaklıkları normale döndü. Denizli’de hafta içinde sıcaklıklar 1-2 derece yükseleceği bekleniyor. Cuma gününden itibaren sıcaklıklar tekrar düşmeye başlayacak.   Bugün Denizli’de en soğuk olan ilçeler ise Çameli, Çivril ve Tavas’ta termometre eksi (-) 1 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor.   Denizli İlçelerinde bugün hava sıcaklıkları ise şöyle;   Merkezefendi: Parçalı bulutlu 7 ila 16 derece Pamukkale: Çok bulutlu 3 ila 16 derece Acıpayam: Çok bulutlu 3 ila 13 derece Babadağ:  Çok bulutlu 5 ila 13 derece Baklan: Çok bulutlu 4 ila 12 derece Bekilli:  Çok bulutlu 1 ila 13 derece Beyağaç: Çok bulutlu 0 ila 14 derece Buldan: Çok bulutlu 6 ila 13 derece Bozkurt: Çok bulutlu 3 ila 14 derece Çal: Çok bulutlu 0 ile 14 derece Çardak:  Çok bulutlu 2 ila 14 derece Çameli:  Çok bulutlu -1 ila 10 derece Çivril: Çok bulutlu -1 ila 14 derece Güney: Çok bulutlu 5 ila 11 derece Honaz: Çok bulutlu 6 ila 14 derece Kale: Çok bulutlu 3 ila 10 derece Sarayköy: Çok bulutlu 6 ila 15 derece Serinhisar: Çok bulutlu 2 ila 12 derece Tavas:  Çok bulutlu -1 ila 12 derece

Meteorolojiden yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre,  Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 7 ila 16 derece arası gözlenirken rüzgar Güney Batı’dan 15 km hızla esecek... Merkezefendi hariç diğer ilçeler çok bulutlu, hava sıcaklığı ise Çameli, Çivril ve Tavas ilçelerinde derece eksileri gösterecek.

 

Günlerdir değişen hava durumu raporlarında Denizli’de yağmur yağacağı beklense de son değerlendirmelerde hafta sonu yağmur gözlemlenmiyor. Bazı ilçelerde yer yer hafif şeklide yağmur gözlenebileceği tahmin ediliyor.  Çarşamba günü kent merkezi dahil bir çok ilçede havanın yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta soğuk hava dalgası yaşanan Denizli’de hava sıcaklıkları normale döndü. Denizli’de hafta içinde sıcaklıklar 1-2 derece yükseleceği bekleniyor. Cuma gününden itibaren sıcaklıklar tekrar düşmeye başlayacak.

 

Bugün Denizli’de en soğuk olan ilçeler ise Çameli, Çivril ve Tavas’ta termometre eksi (-) 1 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor.

 

Denizli İlçelerinde bugün hava sıcaklıkları ise şöyle;

 

Merkezefendi: Parçalı bulutlu 7 ila 16 derece

Pamukkale: Çok bulutlu 3 ila 16 derece

Acıpayam: Çok bulutlu 3 ila 13 derece

Babadağ:  Çok bulutlu 5 ila 13 derece

Baklan: Çok bulutlu 4 ila 12 derece

Bekilli:  Çok bulutlu 1 ila 13 derece

Beyağaç: Çok bulutlu 0 ila 14 derece

Buldan: Çok bulutlu 6 ila 13 derece

Bozkurt: Çok bulutlu 3 ila 14 derece

Çal: Çok bulutlu 0 ile 14 derece

Çardak:  Çok bulutlu 2 ila 14 derece

Çameli:  Çok bulutlu -1 ila 10 derece

Çivril: Çok bulutlu -1 ila 14 derece

Güney: Çok bulutlu 5 ila 11 derece

Honaz: Çok bulutlu 6 ila 14 derece

Kale: Çok bulutlu 3 ila 10 derece

Sarayköy: Çok bulutlu 6 ila 15 derece

Serinhisar: Çok bulutlu 2 ila 12 derece

Tavas:  Çok bulutlu -1 ila 12 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.