Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 07.04.2018 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 11 en yüksek 24 derece arası değişecek, rüzgar Kuzeybatı yönünden 9 km/sa şiddetinde esecek. Denizli’de bugün yer yer yağış gözlenirken, Pazar günü sağanak ve gök gürültülü yağışlar etkisini gösterecek. Yapılan son değerlendirmelere göre, batı kesimlerin çok bulutlu, Trakya, Kıyı Ege, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Denizli ve Manisa çevreleri ile Bursa'nın batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.     Bazı İlçelerde hava durumu;   Acıpayam: Parçalı bulutlu 4 ila 21 derece Çameli: Mevzi sağanak yağışlı 3 ile 18 derece Serinhisar: Parçalı bulutlu 4 ila 21 derece Sarayköy: Mevzi sağanak yağışlı 9 ila 24 derece Çivril: parçalı bulutlu 3 ila 22 derece Tavas: Parçalı bulutlu 2 ila 19 derece

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 11 en yüksek 24 derece arası değişecek, rüzgar Kuzeybatı yönünden 9 km/sa şiddetinde esecek. Denizli’de bugün yer yer yağış gözlenirken, Pazar günü sağanak ve gök gürültülü yağışlar etkisini gösterecek.



Yapılan son değerlendirmelere göre, batı kesimlerin çok bulutlu, Trakya, Kıyı Ege, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Denizli ve Manisa çevreleri ile Bursa'nın batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.

 

 

Bazı İlçelerde hava durumu;

 

Acıpayam: Parçalı bulutlu 4 ila 21 derece

Çameli: Mevzi sağanak yağışlı 3 ile 18 derece

Serinhisar: Parçalı bulutlu 4 ila 21 derece

Sarayköy: Mevzi sağanak yağışlı 9 ila 24 derece

Çivril: parçalı bulutlu 3 ila 22 derece

Tavas: Parçalı bulutlu 2 ila 19 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.