Denizli'de hava durumu!

DENİZLİ 07.08.2018 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de hava durumu!

Bugün Denizli'nin doğu ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 23 en yüksek 36 derece, rüzgar kuzeyden 6 km/sa hızda esecek. Denizli'nin bugün doğusunda özellikle gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.   Denizli'de kent merkezinde hava açık gözlenirken öğleden sonra yağışlı havanın etkisi altına girecek. Özellikle doğu ilçeleri Baklan, Honaz, Çardak ve Bozkurt'ta etkili olacak sağanak yağış kendisini htireceği tahmin ediliyor. Denizli'de 2-3 derece yükselecek olan hava sıcaklıkları Çarşamba'dan itibaren etkisini gösterecek.   Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Denizli, (Baklan, Honaz, Çardak, Bozkurt ilçelerinde)  Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak'ın doğu kesimleri, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Bolu, Hatay, Artvin, Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri, Erzurum’un kuzeyi ile Ardahan ve Kars çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurdun genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.    Denizli'de 5 günlük hava raporu;  
Bugün Denizli'nin doğu ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 23 en yüksek 36 derece, rüzgar kuzeyden 6 km/sa hızda esecek. Denizli'nin bugün doğusunda özellikle gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

 

Denizli'de kent merkezinde hava açık gözlenirken öğleden sonra yağışlı havanın etkisi altına girecek. Özellikle doğu ilçeleri Baklan, Honaz, Çardak ve Bozkurt'ta etkili olacak sağanak yağış kendisini htireceği tahmin ediliyor. Denizli'de 2-3 derece yükselecek olan hava sıcaklıkları Çarşamba'dan itibaren etkisini gösterecek.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Denizli, (Baklan, Honaz, Çardak, Bozkurt ilçelerinde)  Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak'ın doğu kesimleri, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Bolu, Hatay, Artvin, Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri, Erzurum’un kuzeyi ile Ardahan ve Kars çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurdun genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor. 

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.