Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 17.10.2018 - 11:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sıcaklık en düşük 15 derece en yüksek 26 derece gözlemleniyor. Yağışın saat 14.00’den itibaren etkili olması bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Denizli’de bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.  Hava sıcaklığı en yüksek 26 derece gzlenirken rüzgar kuzeyden 4 km/sa hızında esecek. Yapılan son hava tahminlerine göre yağışın saat 14.00’den itibaren etkili olması bekleniyor.   Sıcaklık yarın da 26 derece ölçülürken hava parçalı bulutlu olacak. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü havanın parçalı bulutlu olacağı gözlemlenirken, Pazar günü ise yağmur bekleniyor.   Pazar günü sıcaklıklarda bir değişiklik beklenmezken yer yer yağışlı olacağı tahmin edilen Denizli’de sıcaklık 26 derece olarak gözlemleniyor.   DENİZLİ'DE 5 GÜNLÜK TAHMİNİ HAVA RAPORU    

Denizli’de bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sıcaklık en düşük 15 derece en yüksek 26 derece gözlemleniyor. Yağışın saat 14.00’den itibaren etkili olması bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Denizli’de bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.  Hava sıcaklığı en yüksek 26 derece gzlenirken rüzgar kuzeyden 4 km/sa hızında esecek. Yapılan son hava tahminlerine göre yağışın saat 14.00’den itibaren etkili olması bekleniyor.

 

Sıcaklık yarın da 26 derece ölçülürken hava parçalı bulutlu olacak. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü havanın parçalı bulutlu olacağı gözlemlenirken, Pazar günü ise yağmur bekleniyor.

 

Pazar günü sıcaklıklarda bir değişiklik beklenmezken yer yer yağışlı olacağı tahmin edilen Denizli’de sıcaklık 26 derece olarak gözlemleniyor.

 

DENİZLİ'DE 5 GÜNLÜK TAHMİNİ HAVA RAPORU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.