Denizli'de hava durumu!

GÜNDEM 22.10.2018 - 18:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de hava durumu!

DENİZLİLİLER CUMA GÜNÜNE DİKKAT! Hava sıcaklığı 8 derece birden inecek.Sıcaklık 10 dereceye kadar düşecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahminlerini açıkladı. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre, önümüzdeki hafta içerisinde hava sıcaklıkları 6 ila 12 derece arasında düşecek. Çarşamba günü Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girilecek. Ülkenin büyük bir bölümünde yağmur beklendiğini belirten Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü, soğuk hava ile birlikte Karadeniz’in yüksek kesimleri, İç Anadolu’nun ve Doğu Anadolu’da karla karışık ve kar yağışlarının etkili olacağını bildirdi.     Yapılan açıklamaya göre bugün ve yarın parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı Denizlide Çarşamba günü Gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Sıcaklığın 23-24 derece ortalamayla geçeceği 3 günün ardından Perşembe günü yağmurlu bir hava bekleniyor.Hava sıcaklığının en yüksek 18, en düşük ise 15 derece olması bekleniyor.   Cuma günü ise Denizli'de hava Parçalı Bulutlu olacak ancak hava sıcaklığı 8 derece birden düşecek.En yüksek sıcaklığın 10 en düşük sıcaklığın ise 6 derece civarında olması bekleniyor.    

DENİZLİLİLER CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

Hava sıcaklığı 8 derece birden inecek.Sıcaklık 10 dereceye kadar düşecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahminlerini açıkladı. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre, önümüzdeki hafta içerisinde hava sıcaklıkları 6 ila 12 derece arasında düşecek. Çarşamba günü Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girilecek. Ülkenin büyük bir bölümünde yağmur beklendiğini belirten Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü, soğuk hava ile birlikte Karadeniz’in yüksek kesimleri, İç Anadolu’nun ve Doğu Anadolu’da karla karışık ve kar yağışlarının etkili olacağını bildirdi.

 

 

Yapılan açıklamaya göre bugün ve yarın parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı Denizlide Çarşamba günü Gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Sıcaklığın 23-24 derece ortalamayla geçeceği 3 günün ardından Perşembe günü yağmurlu bir hava bekleniyor.Hava sıcaklığının en yüksek 18, en düşük ise 15 derece olması bekleniyor.

 

Cuma günü ise Denizli'de hava Parçalı Bulutlu olacak ancak hava sıcaklığı 8 derece birden düşecek.En yüksek sıcaklığın 10 en düşük sıcaklığın ise 6 derece civarında olması bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.