Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 17.10.2019 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de bugün kent merkezinde hava parçalı bulutlu seyrederken hava sıcaklığı 14 ile 27 derece arasında değişiyor. Kent merkezinde parçalı bulutlu bir havanın beklendiği Denizli’de ilçelerde ise Cuma günü tüm ilçelerde sağanak yağış gözlemleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarında bir değişiklik görülmezken Cuma günü tüm ilçelerde sağanak yağış görülüyor. Acıpayam, Çameli, Tavas ilçelerinde Cumartesi ve Pazar günleri mevzi yağış olacağı tahmin ediliyor. Bozkurt ve Kale’de ise Cumartesi günü mevzi yağış gözlemleniyor.   Denizli’de hava durumu raporu;     İLÇELERDE HAVA DURUMU RAPORU:   ACIPAYAM   BABADAĞ   BAKLAN   BEKİLLİ   BEYAĞAÇ   BOZKURT   BULDAN   ÇAL   ÇAMELİ   ÇARDAK   ÇİVRİL   GÜNEY   HONAZ   KALE   MERKEZEFENDİ   PAMUKKALE   SARAYKÖY   SERİNHİSAR   TAVAS  

Denizli’de bugün kent merkezinde hava parçalı bulutlu seyrederken hava sıcaklığı 14 ile 27 derece arasında değişiyor. Kent merkezinde parçalı bulutlu bir havanın beklendiği Denizli’de ilçelerde ise Cuma günü tüm ilçelerde sağanak yağış gözlemleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarında bir değişiklik görülmezken Cuma günü tüm ilçelerde sağanak yağış görülüyor. Acıpayam, Çameli, Tavas ilçelerinde Cumartesi ve Pazar günleri mevzi yağış olacağı tahmin ediliyor. Bozkurt ve Kale’de ise Cumartesi günü mevzi yağış gözlemleniyor.

 

Denizli’de hava durumu raporu;

 

 

İLÇELERDE HAVA DURUMU RAPORU:

 

ACIPAYAM

 

BABADAĞ

 

BAKLAN

 

BEKİLLİ

 

BEYAĞAÇ

 

BOZKURT

 

BULDAN

 

ÇAL

 

ÇAMELİ

 

ÇARDAK

 

ÇİVRİL

 

GÜNEY

 

HONAZ

 

KALE

 

MERKEZEFENDİ

 

PAMUKKALE

 

SARAYKÖY

 

SERİNHİSAR

 

TAVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.