Denizli'de hava durumu!

DENİZLİ 05.04.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de hava durumu!

Denizli’de kent merkezinde hava sıcaklığı bugün 9 ila 23 derece arası değişirken hava yer yer yağmurlu şeklinde olması bekleniyor. Denizli'de Pazartesi günü gökgürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacak.   Meteoroloji genel Müdürlüğü verilerine göre, Pazartesi günü gökgürültülü ve sağanak yağışın olacağı Salı ve Çarşamba günü sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışlı havanın Perşembe günü etkisini kaybederek güneşli havanın yerini alacağı bekleniyor.   Pazartesi günü deyim yerindeyse dışarıya çıkmamanız en doğru karar olacaktır. Hem koronavirüs tehlikesine karşı hem de sağanak yağış nedeniyle evinde oturmanız sizler için en iyi şey olacaktır.   Hava olaylarında bir değişiklik olmazsa Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de kent merkezinde hava sıcaklığı bugün 9 ila 23 derece arası değişirken hava yer yer yağmurlu şeklinde olması bekleniyor. Denizli'de Pazartesi günü gökgürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacak.

 

Meteoroloji genel Müdürlüğü verilerine göre, Pazartesi günü gökgürültülü ve sağanak yağışın olacağı Salı ve Çarşamba günü sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışlı havanın Perşembe günü etkisini kaybederek güneşli havanın yerini alacağı bekleniyor.

 

Pazartesi günü deyim yerindeyse dışarıya çıkmamanız en doğru karar olacaktır. Hem koronavirüs tehlikesine karşı hem de sağanak yağış nedeniyle evinde oturmanız sizler için en iyi şey olacaktır.

 

Hava olaylarında bir değişiklik olmazsa Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.