Denizli'de hava durumu

HAVA DURUMU 25.03.2017 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de hava durumu

Meteorolojinin son tahminlerine göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Ülke genelinde yağış beklenmezken Denizli'de Pazartesi'den itibaren sağanak yağış bekleniyor.

Denizli'de hava sıcaklığı 9 ile 24 derece arasında değişirken bugün ve yarın hava güneşli geçecek. Pazartesi'den itibaren yer yer sağanak yağışın beklendiği Denizli'de hava sıcaklığı 3 ile 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.   Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Tüm bölgelerin az bulutlu ve açık, kuzey ve batı kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.   Denizli'de bir haftalık hava raporu:     Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:   Denizli: Parçalı ve az bulutlu 24   Ankara: Az bulutlu ve açık 20   İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 15   Bursa: Parçalı ve az bulutlu 20   İzmir: Az bulutlu ve açık 22   Adana: Az bulutlu 22   Antalya: Az bulutlu ve açık 25   Samsun: Parçalı ve az bulutlu 13   Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 12   Erzurum: Az bulutlu ve açık 8   Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 20  
Meteorolojinin son tahminlerine göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Ülke genelinde yağış beklenmezken Denizli'de Pazartesi'den itibaren sağanak yağış bekleniyor.

Denizli'de hava sıcaklığı 9 ile 24 derece arasında değişirken bugün ve yarın hava güneşli geçecek. Pazartesi'den itibaren yer yer sağanak yağışın beklendiği Denizli'de hava sıcaklığı 3 ile 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Tüm bölgelerin az bulutlu ve açık, kuzey ve batı kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.



Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

Denizli'de bir haftalık hava raporu:

 

 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

 

Denizli: Parçalı ve az bulutlu 24

 

Ankara: Az bulutlu ve açık 20

 

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 15

 

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 20

 

İzmir: Az bulutlu ve açık 22

 

Adana: Az bulutlu 22

 

Antalya: Az bulutlu ve açık 25

 

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 13

 

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 12

 

Erzurum: Az bulutlu ve açık 8

 

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 20

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.