Denizli'de hava durumu nasıl olacak!

HAVA DURUMU 29.04.2017 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de hava durumu nasıl olacak!

Denizli’de hafta sonu yağışsız bir hava bekleniyor.

Denizli’de hafta sonu yağışsız bir hava bekleniyor.   Meteorolojiden alınan bilgiye göre Denizli’de hafta sonu açık ve yağışsız bir hava beklenirken, hava sıcaklıkları da yüksek olucak. Bugün için Denizli’de beklenen en yüksek hava sıcaklığı 28 derece olması beklenirken en düşük hava sıcaklığı ise 12 derece olması bekleniyor.   Pazar günü ise hava parçalı bulutlu olması beklenirken hava sıcaklığı ise en düşük 13 ve en yüksek 27 derece olması bekleniyor. Hava sıcaklığını yükselerek mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.   Rüzgarın ise genellikle güney ve batı yönünde, hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Denizli’de hafta sonu yağışsız bir hava bekleniyor.

Denizli’de hafta sonu yağışsız bir hava bekleniyor.

 

Meteorolojiden alınan bilgiye göre Denizli’de hafta sonu açık ve yağışsız bir hava beklenirken, hava sıcaklıkları da yüksek olucak. Bugün için Denizli’de beklenen en yüksek hava sıcaklığı 28 derece olması beklenirken en düşük hava sıcaklığı ise 12 derece olması bekleniyor.

 

Pazar günü ise hava parçalı bulutlu olması beklenirken hava sıcaklığı ise en düşük 13 ve en yüksek 27 derece olması bekleniyor. Hava sıcaklığını yükselerek mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

 

Rüzgarın ise genellikle güney ve batı yönünde, hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.