Denizli'de Hava Durumu Nasıl Olacak?

HAVA DURUMU 15.12.2018 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Hava Durumu Nasıl Olacak?

Hafta sonu için plan yapan vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri de hava durumu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ilçelerde ve Denizli merkezde soğuk hava etkili olmaya devam edecek. Meteoroloji  bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. Hafta sonu Denizli'de  gökyüzü kapalı olurken, sağanak yağmur etkisini göstermeye devam ediyor. En yüksek sıcaklık 15 derece, en düşük sıcaklık 7 derece olarak tahmin ediliyor. Pazar günü gökyüzü kapalı olmaya devam ederken, sağanak yağmur yağmaya devam ediyor. Sıcaklık en düşük 8 derece, en yüksek ise 13 derece olarak tahmin ediliyor. 5 Günlük Denizli Hava Durumu Tahmini Denizli 15 Aralık Cumartesi günü çok bulutlu bir düzeyde ilerleyecek sıcaklık ise en düşük 7 derece en yüksek 14 derece, 16 Aralık Pazar günü ise sağanak yağış beklenmektedir en düşük 8 derece en yüksek ise 13 derecedir. Denizli'de hafta başına 17 Aralık Pazartesi günü çok bulutlu bir hava beklenmektedir en düşük 7 derece en yüksek 13 derece olarak tahmin edilmektedir. 18 Aralık Salı günü ve 19 Aralık Çarşamba günü tekrardan yağışlı bir hava beklenmektedir.

Hafta sonu için plan yapan vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri de hava durumu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ilçelerde ve Denizli merkezde soğuk hava etkili olmaya devam edecek.

Meteoroloji  bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. Hafta sonu Denizli'de  gökyüzü kapalı olurken, sağanak yağmur etkisini göstermeye devam ediyor. En yüksek sıcaklık 15 derece, en düşük sıcaklık 7 derece olarak tahmin ediliyor.

Pazar günü gökyüzü kapalı olmaya devam ederken, sağanak yağmur yağmaya devam ediyor. Sıcaklık en düşük 8 derece, en yüksek ise 13 derece olarak tahmin ediliyor.

5 Günlük Denizli Hava Durumu Tahmini

Denizli 15 Aralık Cumartesi günü çok bulutlu bir düzeyde ilerleyecek sıcaklık ise en düşük 7 derece en yüksek 14 derece, 16 Aralık Pazar günü ise sağanak yağış beklenmektedir en düşük 8 derece en yüksek ise 13 derecedir. Denizli'de hafta başına 17 Aralık Pazartesi günü çok bulutlu bir hava beklenmektedir en düşük 7 derece en yüksek 13 derece olarak tahmin edilmektedir.

18 Aralık Salı günü ve 19 Aralık Çarşamba günü tekrardan yağışlı bir hava beklenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.