Denizli’de hava durumu nasıl olacak

HAVA DURUMU 19.03.2017 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de hava durumu nasıl olacak

Denizli’de Hafta başından itibaren hava sıcaklıkları yükseliyor.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 5 ile 15 derece arası değişirken, hafta başından itibaren hava  sıcaklıkları 4 ile 8 derece arasında artış göstereceği bekleniyor.   Hava sıcaklıkları geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin altında seyrederken yeni hafta da ise hava sıcaklıkları yükselişe geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı 9 ile 23 derece arasında olması tahmin ediliyor.   Meteorolojiden alınan bilgiye göre kent merkezinde hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor. Güneşli ve açık bir hava hafta içi etkili olması beklenirken hava sıcaklıklarında hissedilir derecede artması tahmin ediliyor. Çarşamba günü ise hava bulutlu ve yer yer yağış gözlemleniyor.   Şehir Merkezinde ise rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif ara ara orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra (30-50 Km/sa)hızla  esmesi bekleniyor.  
Denizli’de Hafta başından itibaren hava sıcaklıkları yükseliyor.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 5 ile 15 derece arası değişirken, hafta başından itibaren hava  sıcaklıkları 4 ile 8 derece arasında artış göstereceği bekleniyor.

 

Hava sıcaklıkları geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin altında seyrederken yeni hafta da ise hava sıcaklıkları yükselişe geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı 9 ile 23 derece arasında olması tahmin ediliyor.

 

Meteorolojiden alınan bilgiye göre kent merkezinde hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor. Güneşli ve açık bir hava hafta içi etkili olması beklenirken hava sıcaklıklarında hissedilir derecede artması tahmin ediliyor. Çarşamba günü ise hava bulutlu ve yer yer yağış gözlemleniyor.

 

Şehir Merkezinde ise rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif ara ara orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra (30-50 Km/sa)hızla  esmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.