Denizli'de hava sıcaklığı 40 derece olacak!

DENİZLİ 10.07.2020 - 09:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de hava sıcaklığı 40 derece olacak!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 23 en yüksek 37 derece, hava az bulutlu, rüzgar kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Havanın yağışlı olması nedeniyle sıcaklıkların düşmesi ile rahat bir nefes alan Denizli’de, hafta sonu termometreler 40 dereceyi gösterecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hafta sonu etkili olacak hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Denizlide geçtiğimiz günlerde yer yer yağan yağışlar nedeniyle serin bir hava ile nefes alan vatandaşlar, hafta sonu etkisini gösterecek sıcaklıklarla yeniden bunalacak. Yetkililer hava sıcaklığının 40 derece olması nedeniyle güneşin dik açıda vurduğu saatlerde, çocukların, yaşlıların ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların bu saatlerde mecbur olmadıkça dışarı çıkmamaları uyarısında bulundu.   Hava sıcaklıklarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu şu şekilde;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 23 en yüksek 37 derece, hava az bulutlu, rüzgar kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Havanın yağışlı olması nedeniyle sıcaklıkların düşmesi ile rahat bir nefes alan Denizli’de, hafta sonu termometreler 40 dereceyi gösterecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hafta sonu etkili olacak hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Denizlide geçtiğimiz günlerde yer yer yağan yağışlar nedeniyle serin bir hava ile nefes alan vatandaşlar, hafta sonu etkisini gösterecek sıcaklıklarla yeniden bunalacak. Yetkililer hava sıcaklığının 40 derece olması nedeniyle güneşin dik açıda vurduğu saatlerde, çocukların, yaşlıların ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların bu saatlerde mecbur olmadıkça dışarı çıkmamaları uyarısında bulundu.

 

Hava sıcaklıklarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu şu şekilde;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.