Denizli'de hava sıcaklıkları düşecek!

DENİZLİ 11.11.2018 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de hava sıcaklıkları düşecek!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 10 en yüksek 21 derece olurken, hava sıcaklıkları etkili derecede düşeceği tahmin ediliyor. Hava az bulutlu, rüzgar Kuzeyden 8 km/sa hızında esecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Denizli'de, hava sıcaklıkları önümüzdeki hafta 9-10 derece düşeceği tahmin ediliyor. Çarşamba gününe kadar hava az bulutlu ve parçalı bulutlu şeklinde seyrederken Perşembe gününden itibaren çok bulutlu şeklinde olacak.   Denizli'de hava sıcaklıkları her geçen gün düşerken, kent merkezinde hava sıcaklıkları en düşük 2 en yüksek 12 derece şeklinde olacak. Bazı ilçelerde sıcaklıklar eksilere düşeceği tahmin ediliyor.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;      

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 10 en yüksek 21 derece olurken, hava sıcaklıkları etkili derecede düşeceği tahmin ediliyor. Hava az bulutlu, rüzgar Kuzeyden 8 km/sa hızında esecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Denizli'de, hava sıcaklıkları önümüzdeki hafta 9-10 derece düşeceği tahmin ediliyor. Çarşamba gününe kadar hava az bulutlu ve parçalı bulutlu şeklinde seyrederken Perşembe gününden itibaren çok bulutlu şeklinde olacak.

 

Denizli'de hava sıcaklıkları her geçen gün düşerken, kent merkezinde hava sıcaklıkları en düşük 2 en yüksek 12 derece şeklinde olacak. Bazı ilçelerde sıcaklıklar eksilere düşeceği tahmin ediliyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.