Denizli'de havaalanında İran uyruklu şahıs uyuşturucuyla yakalandı

ASAYİŞ 29.05.2019 - 12:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de havaalanında İran uyruklu şahıs uyuşturucuyla yakalandı

Denizli’de havaalanında İran uyruklu bir şahıs midesinde 80 poşet uyuşturucuyla yakalandı.   Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri başarılı operasyonlarına hız kesmende devam ediyor. Operasyonlar arasında en dikkat çekici olanı ise İran’dan yutma yöntemi ile Denizli’ye uyuşturucu sevkiyatı yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon oldu. Narkotik polisi hayati açıdan son derece tehlikeli olan bu yöntemi kullanarak uyuşturucu taşıyan bir kişiyi daha yakaladı.   Yabancı uyruklu bir şahsın yutma yöntemiyle İran’dan Denizli’ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceğine dair istihbarı bilgiler elde eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri havaalanında geniş kapsamlı tedbirler aldı. Uçuşun tamamlanması ile yolcu peronuna inen İran uyruklu şüpheli ekiplerce takibe alınarak kıskıvrak yakalandı.    Denizli Devlet Hastanesine sevk edilen şüphelinin röntgen ve tomografi görüntülerinde mide ve bağırsaklarında çok sayıda yabancı cisim bulunduğu tespit edildi. Yapılan tıbbi müdahale ile şüphelinin paketleyerek yuttuğu 80 poşet uyuşturucu çıkartıldı. Poşetlerin içerisindeki 377 gram metamfetamin maddesine el konuldu. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

Denizli’de havaalanında İran uyruklu bir şahıs midesinde 80 poşet uyuşturucuyla yakalandı.

 

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri başarılı operasyonlarına hız kesmende devam ediyor. Operasyonlar arasında en dikkat çekici olanı ise İran’dan yutma yöntemi ile Denizli’ye uyuşturucu sevkiyatı yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon oldu. Narkotik polisi hayati açıdan son derece tehlikeli olan bu yöntemi kullanarak uyuşturucu taşıyan bir kişiyi daha yakaladı.

 

Yabancı uyruklu bir şahsın yutma yöntemiyle İran’dan Denizli’ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceğine dair istihbarı bilgiler elde eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri havaalanında geniş kapsamlı tedbirler aldı. Uçuşun tamamlanması ile yolcu peronuna inen İran uyruklu şüpheli ekiplerce takibe alınarak kıskıvrak yakalandı.

 

 Denizli Devlet Hastanesine sevk edilen şüphelinin röntgen ve tomografi görüntülerinde mide ve bağırsaklarında çok sayıda yabancı cisim bulunduğu tespit edildi. Yapılan tıbbi müdahale ile şüphelinin paketleyerek yuttuğu 80 poşet uyuşturucu çıkartıldı. Poşetlerin içerisindeki 377 gram metamfetamin maddesine el konuldu. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.