Denizli'de Havalar Soğumaya Devam Edecek Mi?

DENİZLİ 17.01.2019 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Havalar Soğumaya Devam Edecek Mi?

Denizli Meteoroloji  Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor.   Yapılan tahminlere göre kar yağışının yurdu büyük ölçüde terk ettiği tahmin ediliyor. Bu gelişmeler ile birlikte vatandaşlar da araştırmalarına devam ediyorlar. Bugün hava nasıl olacak sorusu ise bireyler tarafından en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Biz de denizli20haber.com ekibi olarak Meteoroloji'den gelen bilgiler doğrultusunda son dakika hava durumu raporları ve detaylarını sizler için hazırladık...   Denizli'de 5 Günlük Hava Durumu Tahmini   17 Ocak 2019 Perşembe Günü itibari ile hava sıcaklığı artmaya başlayacak. Bugün en düşük sıcaklık -3 derece, en yüksek 8 derece  parçalı bulutlu olarak tahmin ediliyor.   18 Ocak 2019 Cuma Günü sabah saatlerinden itibaren soğuk hava yurdu terk etmeye başlıyor. En düşük sıcaklık -1 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece, çok bulutlu olarak tahmin edilmektedir.   19 Ocak 2019 Cumartesi günü ise yağışlı bir hava bekleniyor, çok bulutlu olarak tahmin ediliyor. En düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak tahmin ediliyor.   20 Ocak 2019 Pazar günü artık Denizli ve ilçelerinde görülen soğuk hava etkisini tamamen kaybetmeye başlayarak, yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 4 derece olurken en yüksek sıcaklık ise  11 derece olarak tahmin ediliyor.   21 Ocak 2019 Pazartesi günü Denizli kent merkezini yine çok bulutlu bir hava bekliyor olacak, ara ara yağışların olacağı tahmin ediliyor. En  düşük sıcaklık 4 derece olurken, en yüksek sıcaklık 12 derece olarak tahmin ediliyor.

Denizli Meteoroloji  Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor.

 

Yapılan tahminlere göre kar yağışının yurdu büyük ölçüde terk ettiği tahmin ediliyor. Bu gelişmeler ile birlikte vatandaşlar da araştırmalarına devam ediyorlar. Bugün hava nasıl olacak sorusu ise bireyler tarafından en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Biz de denizli20haber.com ekibi olarak Meteoroloji'den gelen bilgiler doğrultusunda son dakika hava durumu raporları ve detaylarını sizler için hazırladık...

 

Denizli'de 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

 

17 Ocak 2019 Perşembe Günü itibari ile hava sıcaklığı artmaya başlayacak. Bugün en düşük sıcaklık -3 derece, en yüksek 8 derece  parçalı bulutlu olarak tahmin ediliyor.

 

18 Ocak 2019 Cuma Günü sabah saatlerinden itibaren soğuk hava yurdu terk etmeye başlıyor. En düşük sıcaklık -1 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece, çok bulutlu olarak tahmin edilmektedir.

 

19 Ocak 2019 Cumartesi günü ise yağışlı bir hava bekleniyor, çok bulutlu olarak tahmin ediliyor. En düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak tahmin ediliyor.

 

20 Ocak 2019 Pazar günü artık Denizli ve ilçelerinde görülen soğuk hava etkisini tamamen kaybetmeye başlayarak, yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 4 derece olurken en yüksek sıcaklık ise  11 derece olarak tahmin ediliyor.

 

21 Ocak 2019 Pazartesi günü Denizli kent merkezini yine çok bulutlu bir hava bekliyor olacak, ara ara yağışların olacağı tahmin ediliyor. En  düşük sıcaklık 4 derece olurken, en yüksek sıcaklık 12 derece olarak tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.