Denizli'de hırsızlar yine iş başında!

DENİZLİ 08.04.2018 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de hırsızlar yine iş başında!

Denizli genelinde sıkça rastlanmaya başlanan lagar kapağı ve yağmur suyu gider kanal ızgaralarının çalınmasına bir yenisi daha eklendi. Şahıslar hırsızlığın yanı sıra vatandaşların canlarını da tehlikeye atıyor.    Denizli genelinde yer alan altyapı şebekesinde (elektrik, su, kanalizasyon, telefon, internet vb)  gerekli kontrol ve müdahale çalışmaları yapılabilmesi için cadde ve sokaklar üzerinde baca kapakları yer almaktadır. Belediyelerin ve kurumların bu baca kapaklarını çalan hırsızlarla başları dertte olduğu gibi dikkatsizlik sonucu kapakların olmadığını fark edemeyen vatandaşların da canlarını tehlikeye atıyor.     Merkezefendi ilçesi Yeni Mahalle Alparslan Caddesi üzerinde bulunan, Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu atık kanalizasyon şebekesinin bir ızgarası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Dün meydana gelen olayda önceki gün yerinde olan ızgaranın dün akşam olmadığı fark edildi. Yaya ve yol kenarından geçecek olan motorlu ve motorsuz bisiklet sürücülerinin, dikkatsizlik sonucu düşeceği çukurda zarar görmemeleri adeta imkansız görülüyor.   Yakın bölgede bulunan ilköğretim okulu öğrencilerinin güzergah olarak kullandığı yolda, bir an önce kapatılmasını isteyen vatandaşlar kendi imkanları ile fark edilmesi için etrafına taş koyarak önlem aldı.   Bu sabah DESKİ yetkilileri aranarak konu ile ilgili bilgi verildi. DESKİ yetkilisinin acil ibareli kaydı sonrası, kapak ızgarası çalınan yağmur suyu kanalının ızgarasının yenileneceği belirtildi.      

Denizli genelinde sıkça rastlanmaya başlanan lagar kapağı ve yağmur suyu gider kanal ızgaralarının çalınmasına bir yenisi daha eklendi. Şahıslar hırsızlığın yanı sıra vatandaşların canlarını da tehlikeye atıyor. 

 

Denizli genelinde yer alan altyapı şebekesinde (elektrik, su, kanalizasyon, telefon, internet vb)  gerekli kontrol ve müdahale çalışmaları yapılabilmesi için cadde ve sokaklar üzerinde baca kapakları yer almaktadır. Belediyelerin ve kurumların bu baca kapaklarını çalan hırsızlarla başları dertte olduğu gibi dikkatsizlik sonucu kapakların olmadığını fark edemeyen vatandaşların da canlarını tehlikeye atıyor.

 

 

Merkezefendi ilçesi Yeni Mahalle Alparslan Caddesi üzerinde bulunan, Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu atık kanalizasyon şebekesinin bir ızgarası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Dün meydana gelen olayda önceki gün yerinde olan ızgaranın dün akşam olmadığı fark edildi. Yaya ve yol kenarından geçecek olan motorlu ve motorsuz bisiklet sürücülerinin, dikkatsizlik sonucu düşeceği çukurda zarar görmemeleri adeta imkansız görülüyor.

 

Yakın bölgede bulunan ilköğretim okulu öğrencilerinin güzergah olarak kullandığı yolda, bir an önce kapatılmasını isteyen vatandaşlar kendi imkanları ile fark edilmesi için etrafına taş koyarak önlem aldı.

 

Bu sabah DESKİ yetkilileri aranarak konu ile ilgili bilgi verildi. DESKİ yetkilisinin acil ibareli kaydı sonrası, kapak ızgarası çalınan yağmur suyu kanalının ızgarasının yenileneceği belirtildi.

 

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.