Denizli'de hırsızlık girişimi güvenlik kameralarına yakalandı

DENİZLİ 12.01.2018 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de hırsızlık girişimi güvenlik kameralarına yakalandı

Denizli'de son zamanlarda hırsızlık olaylarının artmasından dolayı vatandaşlar kendi imkanlarıyla önlemlerini alıyor. Bir apartmana hırsızlık için gelen şahıs amacına ulaşamadan eli boş geri döndü.   Olay Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi Halk Caddesi’nde bir apartmanda yaşandı. Gece saat 01.00 sularında hırsızın apartmana girme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Apartmanı gözüne kestiren hırsız, gece kimsenin olmamasını fırsat bilip apartmanın kapısının önüne geldi. Hırsız zanlısı cebinden çıkardığı bıçağı ile önce kapının camını kırarak kilidi açmaya çalıştı. Daha önceleri birçok kez soyulan apartman sakinleri hırsızlara karşı tel parmaklık ile önlemini alınca hırsız kapıyı açamadı.   Kapının kırılan camlarının düşmesi esnasında oluşan hareket nedeni ile otomatik lambalarının yanması sonucu apartman sakinlerinin geldiğini düşünen hırsız zanlısı amacına ulaşamadan kaçtı.  

Denizli'de son zamanlarda hırsızlık olaylarının artmasından dolayı vatandaşlar kendi imkanlarıyla önlemlerini alıyor. Bir apartmana hırsızlık için gelen şahıs amacına ulaşamadan eli boş geri döndü.

 

Olay Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi Halk Caddesi’nde bir apartmanda yaşandı. Gece saat 01.00 sularında hırsızın apartmana girme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Apartmanı gözüne kestiren hırsız, gece kimsenin olmamasını fırsat bilip apartmanın kapısının önüne geldi. Hırsız zanlısı cebinden çıkardığı bıçağı ile önce kapının camını kırarak kilidi açmaya çalıştı. Daha önceleri birçok kez soyulan apartman sakinleri hırsızlara karşı tel parmaklık ile önlemini alınca hırsız kapıyı açamadı.

 

Kapının kırılan camlarının düşmesi esnasında oluşan hareket nedeni ile otomatik lambalarının yanması sonucu apartman sakinlerinin geldiğini düşünen hırsız zanlısı amacına ulaşamadan kaçtı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.