Denizli'de hırsızlık olayı kameralara yakalandı

ASAYİŞ 16.06.2016 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de hırsızlık olayı kameralara yakalandı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de hırsızlık olayı kameralara yakalandı

Denizli’de sabah saatlerinde bir evin bahçesine girerek kullanılmamış plastik boruları alan hurdacı kadın kameralara yakalandı. Denizli’de sıkça rastlanan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Merkezefendi İlçesi 29 Ekim bulvarında bir evin bahçesinde bulunan kullanılmamış plastik boruları, at arabası ile hurdacılık yapan bir kadın tarafından çalındı. Evinin önündeki kullanılmak üzere alınan malzemeleri çalan hırsızın, kamera görüntülerini sosyal medyada paylaşan vatandaş, altına yapılan yorumlara bakıldığında birçok vatandaşın bu konuda mağdur olduğu görüldü. Olayın Salı günü sabah 04.00- 05.00 saatleri arası meydana geldiği belirtildi. Denizli’nin birçok yerinde at arabaları ile gezerek hurdacılık yapan şahıslar, artık vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Daha öncede bu tür olayların meydana geldiği görülse de, yaz aylarında bu tür hırsızlık olaylarının arttığı belirtiliyor. Vatandaşlar bu tür hırsızlık olaylarına karşın yetkililerden önlem alınmasını isterken, çalınan malzemelerin hangi hurdacı tarafından alındığı merak ediliyor. 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de hırsızlık olayı kameralara yakalandı

Denizli’de sabah saatlerinde bir evin bahçesine girerek kullanılmamış plastik boruları alan hurdacı kadın kameralara yakalandı.

Denizli’de sıkça rastlanan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Merkezefendi İlçesi 29 Ekim bulvarında bir evin bahçesinde bulunan kullanılmamış plastik boruları, at arabası ile hurdacılık yapan bir kadın tarafından çalındı. Evinin önündeki kullanılmak üzere alınan malzemeleri çalan hırsızın, kamera görüntülerini sosyal medyada paylaşan vatandaş, altına yapılan yorumlara bakıldığında birçok vatandaşın bu konuda mağdur olduğu görüldü.

Olayın Salı günü sabah 04.00- 05.00 saatleri arası meydana geldiği belirtildi. Denizli’nin birçok yerinde at arabaları ile gezerek hurdacılık yapan şahıslar, artık vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Daha öncede bu tür olayların meydana geldiği görülse de, yaz aylarında bu tür hırsızlık olaylarının arttığı belirtiliyor.

Vatandaşlar bu tür hırsızlık olaylarına karşın yetkililerden önlem alınmasını isterken, çalınan malzemelerin hangi hurdacı tarafından alındığı merak ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.