Denizli’de hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ 21.04.2017 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı.

Denizli Akhan Mahallesinde meydana gelen olayda 2 kişi tutuklandı.

Denizli Akhan Mahallesinde meydana gelen olayda 2 kişi tutuklandı.   Denizli’de 14.04.2017 tarihinde Akhan mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerinden çelik kasa çalınması olayı ile ilgili olarak hırsızlık ekiplerinin sıkı takibi sonucu olayı gerçekleştiren C.Y. ile Ö.K. yakalandı.   İşyerinden çalmış oldukları çelik kasa polis tarafından şüphelilerin atmış olduğu su kanalında bulundu. Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalar sonucu çalıntı olduğu tespit edilen birçok televizyonlar, elektronik eşyalar bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir. Şüpheliler çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.                                
Denizli Akhan Mahallesinde meydana gelen olayda 2 kişi tutuklandı.

Denizli Akhan Mahallesinde meydana gelen olayda 2 kişi tutuklandı.

 

Denizli’de 14.04.2017 tarihinde Akhan mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerinden çelik kasa çalınması olayı ile ilgili olarak hırsızlık ekiplerinin sıkı takibi sonucu olayı gerçekleştiren C.Y. ile Ö.K. yakalandı.

 

İşyerinden çalmış oldukları çelik kasa polis tarafından şüphelilerin atmış olduğu su kanalında bulundu. Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalar sonucu çalıntı olduğu tespit edilen birçok televizyonlar, elektronik eşyalar bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir. Şüpheliler çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

                       

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.